Θρίλερ στις Σέρρες: Οι πρώτες φωτογραφίες του 9χρονου μετά την επίθεση σκύλου!

Οι εικόνες σοκάρουν!

Θρίλερ στις Σέρρες: Οι πρώτες φωτογραφίες του 9χρονου μετά την επίθεση σκύλου!

Θρίλερ η είδηση στις Σέρρες ότι 9χρονο δέχτηκε επίθεση από σκύλο! Οι πρώτες φωτογραφίες του μικρού ήρθαν στο φως προκαλώντας σοκ!

Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του σκύλου για την υπόθεση;

Θρίλερ στις Σέρρες! 9χρονο δέχτηκε επίθεση από σκύλο! Ποια η κατάστασή του;

Στο νοσοκομείο των Σερρών νοσηλεύεται με θλαστικά τραύματα ένα εννιάχρονο αγοράκι, το οποίο δέχτηκε επίθεση από τρία σκυλιά ράτσας «κάνε κόρσο», έξω από την πόλη των Σερρών.

Οι φωτογραφίες του μικρού μέσα από το νοσοκομείο σοκάρουν και αποτυπώνουν την άγρια επίθεση που δέχτηκε από τα τρία σκυλιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 24χρονος γιος του 49χρονου ιδιοκτήτη, άνοιξε την πόρτα του κτήματος που έχουν, με αποτέλεσμα να βγουν έξω τα σκυλιά και να δαγκώσουν τον εννιάχρονο, που εκείνη την ώρα επέστρεφε από το σχολείο, στο αριστερό πόδι και στο κεφάλι.

Ο 24χρονος υποστήριξε ότι προσπάθησε να ηρεμήσει τα σκυλιά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και ότι δάγκωσαν και τον ίδιο.

Η μητέρα του εννιάχρονου, η οποία άκουσε τα γαβγίσματα και βγήκε έξω, είπε ότι η ίδια και το παιδί χρειάστηκε να καταφύγουν σε σπίτι για να προστατευτούν.

επίθεση σκύλος
επίθεση 9χρονου
επίθεση φωτογραφίες 9χρονου

Η περιγραφή της μητέρας του 9χρονου

«Το παιδί μου τα είδε, φοβήθηκε γιατί είναι πολύ μεγαλόσωμα σκυλιά και κρύφτηκε στις καλαμιές. Και του λέει ο γιος του “μη φοβάσαι, έλα να γνωρίσεις τα σκυλιά μου”. Και βγαίνει το παιδί μου και πάει να περπατήσει και του όρμηξαν. Κι αυτοί κάθονταν κι έβλεπαν και δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα σκυλιά. Πήγα εγώ κι άνοιξα το στόμα του σκύλου για να βγάλω το πόδι του παιδιού μου», λέει η μητέρα του 9χρονου.

«Το παιδί είναι πετσοκομμένο. Ούτε κεφάλι του έχουν αφήσει, ούτε πόδια, ούτε γάμπα, τίποτα δεν του έχουν αφήσει. Όχι γρατζουνιές, φαίνονται τα οστά», καταλήγει η μητέρα.

O ιδιοκτήτης και ο γιος του συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια. Τα σκυλιά είχαν βιβλιάριο υγείας, ενώ παραγγέλθηκε κτηνιατρική εξέταση για λύσσα. Σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα.

Πηγή: protothema.gr

Σάλος στην Εύβοια! 11χρονο αγόρι δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο! (Βίντεο)

Σάλος ξέσπασε στην Εύβοια όταν 11χρονο αγόρι δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο!

Επίθεση από σκυλί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί δέχθηκε ένας 11χρονος στο Αχλάδι της Εύβοιας το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τη μητέρα του αγοριού που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού το παιδί έχει τραυματιστεί στο χέρι και το πόδι. «Είμαστε τυχεροί που δεν μας το σκότωσε» πρόσθεσε μιλώντας στον ALPHA.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σκυλί επιτέθηκε στο παιδί ενώ αυτό έκανε ποδήλατο με φίλους του στον παραλιακό δρόμο της περιοχής.

«Η ιδιοκτήτρια του σκυλιού το είχε πιο ελεύθερο με το λουρί. Μου είπε ο Νίκος (σ.σ. το όνομα του 11χρονου) ότι έπεσε στο σκυλί με το ποδήλατο και αυτό άρχισε να το δαγκώνει» είπε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η επίθεση ο πατέρας του αγοριού.

Ο 11χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και από εκεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας στο οποίο, σύμφωνα με τον πατέρα του, είπαν στους γονείς του ότι «με τέτοιες πληγές πρέπει να πας στο Παίδων».

Ο πατέρας του 11χρονου δηλώνει οργισμένος με τη συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας του σκύλου η οποία μετά την επίθεση «έφυγε από την Εύβοια αντί να έρθει να δει το παιδί πώς είναι».

Πηγή: protothema.gr