Κόμπι Μπράιαντ: Αυτό είναι το αίτημα της γυναίκας του! Τι είναι αυτό που ζητάει από τους θαυμαστές;

Η ανακοίνωση που δεν περίμεναν!

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτό είναι το αίτημα της γυναίκας του! Τι είναι αυτό που ζητάει από τους θαυμαστές;

Αυτό είναι το αίτημα της γυναίκας του Κόμπι Μπράιαντ! Τι είναι αυτό που ζητάει από τους θαυμαστές και τους αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό; Και όμως το τόλμησε και το είπε και προς έκπληξη όλων το αίτημα τους ενθουσίασε!

Μια βδομάδα μετά τον τραγικό χαμό τους αθλητή, η γυναίκα του θέλησε να ανακοινώσει κάτι. Έξω από το Staples Center, το γήπεδο των Λος Άντζελες Λέικερς στο οποίο μεγαλούργησε ο «Μπλακ Μάμπα», οι θαυμαστές αφήνουν κεριά, φανέλες, λουλούδια και διάφορα αναμνηστικά για εκείνον.

Η γυναίκα του ωστόσο, ζήτησε από την Αστυνομία του Λος Άντζελες και από την ασφάλεια του γηπέδου να μην πειράξει κανείς όσα αφήνουν οι θαυμαστές του εκλιπόντος.

«Η οικογένεια Μπράιαντ και συγκεριμένα η γυναίκα του, Βανέσα θέλει τα αντικείμενα που αφήνουν οι θαυμαστές να παραμείνουν εκεί. Σκοπεύουμε να τα καταγράψουμε και συνέχεια να τα συλλέξουμε προσεκτικά ένα προς ένα. Για την ακρίβεια μας ζητήθηκε να τα βάλουμε όλα σε ειδικά διαμορφωμένα κοντέινερ και θα τα στείλουμε στο σπίτι της οικογένειας στην Καλιφόρνια», ανέφερε άνθρωπος της ασφάλειας του Staples Center στην «New York Post».

Σοκαριστικά ήταν και τα λόγια του άλλοτε συμπαίκτη του στους Λος Άντζελες Λέικερς, Σακίλ Ο' Νιλ, ο οποίος έβαλε τα κλάματα on air για τον καλό του φίλο.

Κόμπι Μπράιαντ: Δεν άφηνε την γυναίκα του να μπει μαζί του στο ελικόπτερο! Ποιος ο λόγος;

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες βγαίνουν στο φως για τον Κόμπι Μπράιαντ! Ο σταρ φαίνεται πως δεν άφηνε την γυναίκα του να μπει μαζί του στο ελικόπτερο! Ποιος ο λόγος ωστόσο;

«Εκείνος και η Vanessa είχαν κάνει συμφωνία ότι δεν θα πετούσαν ποτέ μαζί με ελικόπτερο», υποστηρίζει πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού στο People!

Πρόκειται για την ίδια πηγή που αποκάλυψε ότι ο πασίγνωστος μπασκετμπολίστας ταξιδεύει με ελικόπτερο μόνο με πιλότο τον Ara Zobayan, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα του δυστυχήματος.

Ο σταρ είχε δηλώσει πως προτιμούσε το συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, για να γλιτώνει την κίνηση και να βρίσκεται πιο κοντά στην οικογένειά του, «Καθόμουν κολλημένος στην κίνηση και κατέληγα να χάνω κάποια σχολική παράσταση. Έπρεπε να βρω έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα ακόμη να προπονούμαι και να εστιάζω στη δουλειά, αλλά ταυτόχρονα να μην συμβιβάζομαι αναφορικά με τον χρόνο που αφιερώνω στην οικογένεια. Οπότε, τότε έψαξα τα ελικόπτερα, ώστε να μπορώ να προσγειώνομαι και να επιστρέφω μέσα σε 15 λεπτά, και κάπως έτσι ξεκίνησε».

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία που αφήνει πίσω του!

Μετά τον αιφνίδιο θάνατό του, έγινε γνωστή η αμύθητη περιουσία που αφήνει πίσω του ο Κόμπι Μπράιαντ, στη γυναίκα του και τις 3 κόρες του.

Ο αστέρας του ΝΒΑ έχασε τη ζωή του μετά από πτώση του ελικοπτέρου του, σοκάροντας ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο «Black Mamba» στα χρόνια της καριέρας του κατάφερε πολλά πράγματα με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς, και έτσι όπως είναι επόμενο, η περιουσία που αφήνει πίσω του είναι πολύ μεγάλη.

Το μήνυμά της για τον χαμό του Κόμπι Μπράιαντ έστειλε και η Μαρέβα Μητσοτάκη μέσα από μία δημοσίευσή της στο Instagram.

-Το 2013 ο Μπράιαντ ίδρυσε την εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων Bryant Stibel μαζί με τον ιδρυτή του Web.com, Jeff Stibel. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα περιουσιακά στοιχεία άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με επενδύσεις σε δεκάδες εταιρείες τεχνολογίας, μέσων ενημέρωσης και δεδομένων.

-Παράλληλα ο ίδιος ο Κόμπε είχε προσωπικές επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ στο λανσάρισμα ενός αθλητικούς ενεργειακού ποτού με την επωνυμία, Body Armor.


-Το 2016, ο Μπράιαντ ίδρυσε επίσης το Granity Studios, μια εταιρεία μέσων ενημέρωσης που επικεντρώνεται στη δημιουργική αφήγηση γύρω από τον αθλητισμό. Μέσα από αυτή την εταιρεία, έγραψε και διηγήθηκε και την βραβευμένη με Όσκαρ ταινία μικρού μήκους το 2018.


-Ο θρύλος του NBA έχει δημιουργήσει και τη δική του τεράστια αθλητική ακαδημία με το όνομα Mamba Academy, στην οποία και κατευθυνόταν με τη μοιραία πτήση του ελικοπτέρου. Μέσω αυτής ξεκίνησε ένα πρωτάθλημα μπάσκετ για τους νέους που ονομάζεται Mamba League με στόχο να δώσει σε εκατοντάδες παιδιά δωρεάν πρόσβαση στο άθλημα.


-Το 2003, ο σούπερ σταρ των Λέικερς υπέγραψε για πρώτη φορά συμφωνία και με τη διάσημη αθλητική εταιρεία Nike, βοηθώντας την να εδραιώσει τη θέση της στον κόσμο του μπάσκετ.


-Τέλος, ο “Black Mamba” είχε επίσης εμπορικές συνεργασίες με μια σειρά άλλων κορυφαίων εμπορικών σημάτων καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένων των McDonald’s (MCD), της Sprite, της Nintendo (NTDOF) και της Turkish Airlines.

Φυσικά σε όλα αυτά θα πρέπει να συνυπολογίζονται και τα συμβόλαια που υπέγραφε με την ομάδα του Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της καριέρας του.