Ο κορωνοϊός "τσάκισε" κορυφαίο μπασκετμπολίστα

Έχασε αγαπημένο του πρόσωπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο κορωνοϊός

Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται με ραγδαίες ταχύτητες σε όλο τον πλανήτη, ενώ οι ΗΠΑ είναι μία από τις χώρες που έχουν «χτυπηθεί» αλύπητα, με τον γνωστό μπασκετμπολίστα του NBA, Καρλ Άντονι Τάουνς να "τσακίζεται" και ο ίδιος από τον ιό μιας και εξ' αιτίας του έχασε τη μητέρα του.

Πρόκειται για ένα από τα αστέρια της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη, ο οποίος χρειάστηκε να βιώσει μία από τις μεγαλύτερες απώλειες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που έχει απλώσει τα "δίχτυα" της σε κάθε μεριά του πλανήτη.

Η μητέρα του Καρλ Άντονι Τάουνς έφυγε από τη ζωή μιας και βρισκόταν εδώ και μέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, με τον ίδιο τον αστέρα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, να κάνει τη δική του δήλωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter για το θάνατο της μαμάς του αλλά και για την περιπέτειά της στο νοσοκομείο.

Μέσα από την συγκινητική του ανάρτηση, ο Τάουνς ζήτησε από τον κόσμο να μην πάρει αψήφιστα την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο ιός έχει χτυπήσει για τα καλά το ΝΒΑ, μιας και συνολικά 5 ομάδες του έχουν μπει σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων, ενώ η αγωνιστική δράση έχει σταματήσει εδώ και καιρό για την ασφάλεια των παικτών αλλά και του κοινού.

Τζάκι Τάουνς άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα, τόσο με τους Μινεσότα Τίμπεργλουβς όσο και με την ίδια τη λίγκα του ΝΒΑ, να εκφράζουν με τη σειρά τους τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια που βίωσε ο σέντερ τους.

Καρλ Άντονι Τάουνς κορωνοϊός

Ποιος είναι ο Καρλ Άντονι Τάουνς

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς, γεννημένος στις 15 Νοεμβρίου 1995, είναι Δομινικανός-Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του σέντερ στην ομάδα Μινεσότα Τίμπεργουλβς του NBA.

Έπαιξε κολεγιακό μπάσκετ στο University of Kentucky. Ο Τάουνς ήταν στην Ολυμπιακή αποστολή της διεθνούς ομάδας καλαθοσφαίρισης της Δομινικανής Δημοκρατίας σε ηλικία μόλις 16 ετών, παρ'όλα αυτά η Δομινικανή Δημοκρατία δεν προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Επιλέχθηκε στη πρώτη θέση του 2015 NBA Draft από τους τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, και τελικά ανακηρύχθηκε NBA Rookie of the Year για τη σεζόν 2015-2016.