Βουλή: Live η ενημέρωση Μητσοτάκη για την επιστροφή στην κανονικότητα

Τι θα πει για την άρση των μέτρων;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βουλή: Live η ενημέρωση Μητσοτάκη για την επιστροφή στην κανονικότητα

Δείτε live την ενημέρωση που αναμένεται να κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Βουλή, αναφορικά με την επιστροφή στην κανονικότητα. Η συζήτηση γίνεται με δική του πρωτοβουλία. Ποια αυτά που θα απασχολήσουν την Ολεμέλεια;

Η κυβερνητική πολιτική σχετικά με τις οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης στην Ελλάδα είναι το αντικείμενο της συζήτησης που ξεκινά στις 11 π.μ. στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η συζήτηση γίνεται κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής - «Ανακοινώσεις και δηλώσεις της κυβέρνησης ενώπιον της Βουλής». Στην εθνική αντιπροσωπεία θα απευθυνθεί ο πρωθυπουργός και δικαίωμα να λάβουν το λόγο και να αναπτύξουν τις απόψεις τους, θα έχουν και οι πρόεδροι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων της αντιπολίτευσης, σύμφωνα και με τα όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Συζήτηση, κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, είχε γίνει και τον περασμένο Φεβρουάριο, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τα εργασιακά θέματα. Να πούμε ότι ο πρωθυπουργός έβγαλε διάγγελμα την Τρίτη, με την τηλεθέαση να χτυπά "κόκκινο'.

Δείτε live από την Βουλή

Τι "καμπανάκι" χτύπησαν οι ιεράρχες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ενημερώνει τώρα live την ελληνική Βουλή;

Συνοδικό γράμμα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, απέστειλαν στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τα μέλη της Συνόδου, ζητώντας την επαναλειτουργία των Ιερών Ναών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το συνοδικό γράμμα απέστειλαν την περασμένη Παρασκευή και η απόφαση της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης ήταν ομόφωνη και κοινοποιήθηκε επιπλέον στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, οι ιεράρχες της Κρήτης «κατέθεσαν συγκεκριμένες προτάσεις, τηρουμένων των απαραιτήτων μέτρων προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού».

Πηγή: protothema.gr