Θρήνος! Πέθανε γνωστός μουσικός

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος! Πέθανε γνωστός μουσικός

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως πέθανε στα 38 του χρόνια ο γνωστός μουσικός της americana, Justin Townes Earle και γιος του Steve Earle. Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από την επίσημη σελίδα του μουσικού στο Facebook, στην οποία διαβάζουμε: «Με φοβερή λύπη σας ενημερώνουμε για τον χαμό του γιου μας, συζύγου, πατέρα και φίλου Justin. Τόσοι πολλοί από εσάς έχετε στηριχθεί στη μουσική και τους στίχους του μέσα στα χρόνια και ελπίζουμε η μουσική του να συνεχίσει να σας οδηγεί στα ταξίδια σας. Θα μας λείψεις βαθιά Justin».

Ο Justin Townes Earle ξεκίνησε την καριέρα του ως έφηβος ακόμα στο Νάσβιλ και σχήματα όπως οι Distributors και οι Swindlers αλλά και η μπάντα του πατέρα του, Dukes. Ο πατέρας του τον έδιωξε από τους τελευταίους, λόγω έντονων προβλημάτων του γιου του με τα ναρκωτικά. Ανά τα χρόνια, ο Justin Townes Earle είχε μιλήσει ανοιχτά για την επικίνδυνη σχέση του με την ηρωίνη ως νεαρός ενήλικας. Τα τελευταία χρόνια πάντως, είχε διακόψει τη χρήση ναρκωτικών.

Justin Townes Earle θάνατος

Ξεκίνησε τη σόλο καριέρα του το 2007 με το ep Yuma και έκτοτε κυκλοφόρησε άλλες οκτώ ολοκληρωμένες δουλειές, με πιο πρόσφατη το περσινό The Saint of Lost Causes, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και με το θάνατο του Θωμά Παπανδρέου.

Πηγή: avopolis.gr

Θρήνος ξέσπασε και με τον θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλου

Σε ηλικία 79 ετών και με χρόνια προβλήματα υγείας ο ερμηνευτής του πιο εμπορικού δίσκου όλων των εποχών, Γιάννης Πουλόπουλος, προδόθηκε από την καρδιά του και πέθανε, σκορπώντας τη θλίψη στους χιλιάδες θαυμαστές του στην Ελλάδα.

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ χθες πέθανε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής και απόλυτα ταυτισμένος με το Νέο Κύμα.

Η καρδιά του σύμφωνα με πληροφορίες δεν άντεξε άλλο, επιβαρυμένη και αυτή από τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε αυτή η εμβληματική φωνή.

Φωνή που απογείωσε τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα και του Λευτέρη Παπαδόπουλου στον περίφημο «Δρόμο», τον εμπορικότερο δίσκο όλων των εποχών, με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει το 1.500.000 αντίτυπα, αν και δημοσιεύματα λένε ότι ο αριθμός είναι διπλάσιος, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και για τον 14χρονο γιο ενός ποδοσφαιριστή που έφυγε από τη ζωή.

Πηγή: protothema.gr