GNTM 3 Highlights: O Εκατομμυριούχος, ο Ηρακλής, ο κρητικός Σήφης, η τσιγγάνα που έκλεψε τις εντυπώσεις και το ζευγάρι που μπήκε μαζί αλλά...

Όλες οι εξελίξεις από το χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 3 Highlights: O Εκατομμυριούχος, ο Ηρακλής, ο κρητικός Σήφης, η τσιγγάνα που έκλεψε τις εντυπώσεις και το ζευγάρι που μπήκε μαζί αλλά...

To δεύτερο επεισόδιο του GNTM 3 είδαμε εχθές Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και εντυπωσιαστήκαμε με τις εμφανίσεις των παικτών! Οι ιστορίες τους συγκίνησαν και οι κριτές έμειναν άφωνοι με πολλούς από αυτούς!

GNTM 3: Αυτός είναι ο 19χρονος εκατομμυριούχος που τους άφησε όλους «κάγκελο»

Το είδαμε και αυτό στο GNTM 3. Ένας 19χρονος... εκατομμυριούχος πέρασε από τις audition και άφησε τους τέσσερις κριτές «κάγκελο».

Ο λόγος για τον Ντέμιαν από την Κέρκυρα που είχε ζήσει πολύ δύσκολα μέχρι τα 18 του. Η ιστορία του, άφησε έκπληκτους τους πάντες.

Συγκεκριμένα, στα 19 του τα άφησε όλα πίσω του. Δημιούργησε μια εταιρία και κατάφερε να βγάλει μέσα σε ένα χρόνο το πρώτο του εκατομμύριο. Με το στόμα ανοιχτό άφησε τους κριτές και ο μιγάς που πέρασε από audition.

GNTM 3: Ο κούκλος Ηρακλής τους «τρέλανε» όλους στην audition του - «Λύγισε» την Καγιά με την ιστορία του

Ο κούκλος Ηρακλής που είδαμε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 «τρέλανε» τους 4 κριτές στην audition του. Ωστόσο, μίλησε και για τη ζωή του και με την ιστορία του «λύγισε» η Βίκυ Καγιά.

Ο 20χρονος μιγάς, μίλησε για την καταγωγή του, αλλά και την παιδική του ηλικία και τους συγκίνησε όλους. Όλοι ενθουσιάστηκαν με τα όσα είπε, ωστόσο η ομορφιά του και ο χαρακτήρας τους , ήταν εκείνα που τους έπεισαν να τον περάσουν στην επόμενη φάση.

Να σημειώσουμε πως στο τέλος η Βίκυ Καγιά είπε πως συγκινήθηκε με τα όσα είπε ο Ηρακλής, αφού την άγγιξαν.

GNTM 3: Ο Σήφης αποθεώθηκε από τους κριτές και ο Σκουλός του αφιέρωσε μαντινάδα

Το GNTM 3 είναι πλέον γεγονός και οι άνδρες είναι αυτοί που κυρίως έχουν εντυπωσιάσει τους τέσσερις κριτές. Ένα παράδειγμα είναι ο Σήφης, ο οποίος αποθεώθηκε. Μέχρι και ο Δημήτρης Σκουλός «τρελάθηκε» και τους αφιέρωσε μαντινάδα.

Ο Σήφης από την Κρήτη κέρδισε και τους τέσσερις κριτές, οι οποίοι τον πέρασαν στην επόμενη φάση χωρίς κανένα δισταγμό.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός όπως αναφέραμε του αφιέρωσε μαντινάδα η οποία έλεγε «Ήρθες στο GNTM για να μας καταπλήξεις, εγώ νομίζω Σηφαλιό εσύ θες να το λήξεις».

GNTM 3: Απίστευτη ανατροπή - Μπήκαν σαν ζευγάρι, έκοψαν τον έναν, αλλά...

Μια απίστευτη ανατροπή είχαμε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3. Ένα ζευγάρι περπάτησε στην πασαρέλα των κριτών, ωστόσο την κοπέλα την έκοψαν. Βέβαια, ο Σκουλός τους επιφύλασσε μια έκπληξη.

Όλα ξεκίνησαν από τον Γιώργο Καράβα. Η Στέλα πήγε για τις πρώτες λήψεις της και μίλησε για τον σύντροφό της από τον οποίο συνοδευόταν. Όταν τον είδε ο coach, τρελάθηκε και του είπε να μπει να διαγωνιστεί και εκείνος γιατί το έχει.

Και έτσι και έγινε, αφού οι κριτές τον πέρασαν με 4 «ναι». Ωστόσο, η Στέλλα κόπηκε.

Όταν βγήκαν όμως έξω, ο Δημήτρη Σκουλός τους κάλεσε και πάλι μέσα και της έδωσε wild card.

GNTM 3: Η τσιγγάνα που ξετρέλανε τους κριτές με την ομορφιά της - Μοιάζει με την Μουλάν

Ξετρέλανε τους κριτές του GNTM 3 η 18χρονη τσιγγάνα με την εξωτική ομορφιά η οποία όπως είπαν μοιάζει πολύ με την Μουλάν στο πρόσωπο.

Με το που περπάτησε μπροστά τους και στάθηκε για να την δουν, τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, καθώς είναι πανέμορφη

Η ίδια όπως εξομολογήθηκε «Έχω περάσει δύσκολα λόγω της καταγωγής μου. Μεγαλώνοντας το ξεπέρασα αυτό. Δεν ντρέπομαι γι΄αυτό που είμαι, ούτε που είμαι τσιγγάνα. Θέλω να στείλω το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες να μην ντρέπονται γι΄αυτό που είναι. Το ίδιο και στις τσιγγάνες. Και να μην ντρέπονται ούτε για το σώμα τους. Κάθε γυναίκα είναι μοναδική» και «λύγισε» με αποτέλεσμα να δακρύσει.

Όπως ήταν λογικό, η 18χρονη πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα «ναι».

GNTM 3: Ο Παναγιώτης που πήγε να πεθάνει 3 φορές συγκλόνισε τους κριτές

Ένας παίκτης που σίγουρα θα ξεχωρίσει στο GNTM 3 είναι ο Παναγιώτης, ο οποίος με την ιστορία του συγκλόνισε τους κριτές. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως πήγε να πεθάνει στη ζωή του 3 φορές.

Ο διαγωνιζόμενος μπήκε με αέρα μέσα και από το πρώτο λεπτό κέρδισε την συμπάθεια και την αγάπη τους, αφού όπως είπαν είχε πολύ θετική ενέργεια.

Ο Παναγιώτης, στην εξομολόγηση για τη ζωή του, είπε πως είχε πάθει εξάρτηση από το αλκοόλ και εδώ και αρκετά είναι καθαρός. Ενώ, 3 φορές στη ζωή τους πήγε να πεθάνει.

Μάλιστα, οι κριτές εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ, που ακόμη και η Καγιά παρόλο που στο σώμα του ήταν γεμάτος τατουάζ του έδωσε το «ναι». Με την ιστορία της ωστόσο, συγκλόνισε και η Λία από την Ουκρασία που έβαλε τα κλάματα.

GNTM 3: Ο παίκτης που είχε «κόψει» ο Σκουλός πριν το παιχνίδι τους εντυπωσίασε όλους

Ο πρώτος διαγωνιζόμενος που περπάτησε στην πασαρέλα του GNTM 3 μας είχε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως ο Δημήτρης Σκουλός τον είχε «κόψει» από δουλειά.

Αρχικά είχε πολύ άγχος για το τι μπορεί να του πει, αλλά όπως είδαμε μάλλον δεν τον θυμόταν καθόλου, αφού δεν σχολίασε τίποτα με το που τον είδε να στέκεται μπροστά του. Παρά μόνο είπε «Αυτός μου φαίνεται γνωστός».

Τα σχόλια και των 4 κριτών ήταν πολύ θετικά, με τις γυναίκες να είναι αυτές που είχαν ενθουσιαστεί περισσότερο.

Ο λόγος για τον Αιμιλιανό ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία και πήρε το πολυπόθητο «ναι» για τα boot camps. Να σημειώσουμε επίσης, πως μια πρώην παίκτρια εισβάλλει στο παιχνίδι σήμερα.

TAGS