«Βόμβα» για τον Σκλαβενίτη - Αποκαλύφθηκε ότι...

Τι συνέβη με την εταιρία;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Βόμβα» για τον Σκλαβενίτη - Αποκαλύφθηκε ότι...

Απόλυτος κυρίαρχος είναι ο Σκλαβενίτης στην αγορά, όπως φάνηκε μετά την τελευταία είδηση, που έριξε «βόμβα» για την εταιρεία. Αποκαλύφθηκε η νέα κίνηση ματ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αύξηση του κύκλου εργασιών και τα βελτιωμένα οικονομικά μεγέθη που καταγράφηκαν στη διάρκεια του προηγούμενου έτους (2019), επιβεβαιώνουν την σταθερά αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου και της ΕΥΣ, η οποία αναμένεται ότι θα ενισχυθεί περαιτέρω τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικότερα, ο κύκλος εργασιών του Ομίλου Σκλαβενίτης έφτασε τα 3,28 δισ. ευρώ, ενισχυμένος κατά 9% το 2019 (έναντι 3,01 δισ. ευρώ το 2018). Σε επίπεδο μικτής κερδοφορίας τα αποτελέσματα εμφανίζονται ενισχυμένα στα 835,2 εκατ. ευρώ (έναντι 735,9 εκατ. ευρώ το 2018). Τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων ενισχύθηκαν σημαντικά και ανήλθαν σε 174,4 εκατ. ευρώ (χωρίς την επίδραση του ΔΠΧΠ 16: 82,3 εκατ. ευρώ) από 17,7 εκατ. ευρώ το 2018. Τα συγκρίσιμα (πριν την εφαρμογή του ΔΠΧΠ 16) κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 4,2 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 60,2 εκατ. ευρώ το 2018.

Ο κύκλος εργασιών της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ανήλθε στα 2,63 δισ. ευρώ, ενισχυμένος κατά 11% (από 2,37 δισ. ευρώ το 2018). Τα μικτά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 694,5 εκατ. ευρώ από 595,8 εκατ. ευρώ το 2018. Τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων ανήλθαν σε 151,3 εκατ. ευρώ (χωρίς την επίδραση του ΔΠΧΠ 16: 72,9 εκατ. ευρώ) έναντι 13,3 εκατ. ευρώ το 2018. Τα συγκρίσιμα (πριν την εφαρμογή του ΔΠΧΠ 16) κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 8,6 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 54,4 εκατ. ευρώ το 2018.

Σημειώνεται ότι τα δημοσιευμένα αποτελέσματα προ φόρων της εταιρείας και του Ομίλου για το 2019 επιβαρύνθηκαν κατά 9,7 εκατ. ευρώ και 11 εκατ. ευρώ αντίστοιχα από την εφαρμογή του λογιστικού προτύπου ΔΠΧΠ 16, και διαμορφώθηκαν σε ζημία 1,2 εκατ. ευρώ και 6,8 εκατ. αντίστοιχα. Στη σημαντική βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του 2019 συνέβαλαν, μεταξύ άλλων, η ολοκλήρωση του πλάνου ανακαίνισης συνολικά 99 καταστημάτων και η ενσωμάτωση των 12 καταστημάτων της Κρόνος στην περιοχή της Αχαΐας, τα οποία πλέον λειτουργούν υπό το σήμα της Σκλαβενίτης. Επιπλέον, εντός του 2019, ο Όμιλος Σκλαβενίτης υλοποίησε επενδύσεις ύψους 53 εκατ. ευρώ και προχώρησε στη δημιουργία 1.000 νέων θέσεων εργασίας, ενώ στο ίδιο διάστημα ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εγκατάστασης και λειτουργίας του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος SAP ERP.

Το δίκτυο του Ομίλου Σκλαβενίτης αριθμεί 497 καταστήματα και ανθρώπινο δυναμικό που ανέρχεται σε 30.000. Αντίστοιχα, η ΕΥΣ κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην οργανωμένη αγορά λιανεμπορίου (30%) και διαθέτει 427 καταστήματα και 2 e-hub για την εξυπηρέτηση των online πωλήσεων, με το ανθρώπινο δυναμικό της να προσεγγίζει τους 26.000. Ακαταμάχητες προσφορές στο Σκλαβενίτη. Τα νούμερα 1 τρόφιμα σε απίστευτα μειωμένη τιμή

Πηγή: athensmagazine.gr

Απίστευτη αποκάλυψη για τον Σκλαβενίτη - Συνέβη έναν μήνα πριν και κρατήθηκε κρυφό

Πριν από ένα μήνα σχεδόν τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη έκαναν μια μοναδική κίνηση που όμως παρέμεινε κρυφή! Σήμερα, ήρθε η στιγμή να αποκαλυφθεί με ντοκουμέντα!

Το κατάστημα της Νέας Μακρης συγκεκριμένα πήγε άμεσα στο πυροσβεστικό σώμα εθελοντών του Ν.Βουτζά και άφησε νερά & τρόφιμα.Το σύνολο των τροφίμων διανεμήθηκε στα οχήματα που επιχειρούσαν .

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τα τρόφιμα που έδωσε πριν ένα μήνα ο Σκλαβενίτης

Δείτε εδώ τη νέα συνεργασία που έκανε ο Σκλαβενίτης κι έχουν ξετρελαθεί οι πελάτες του!

Σκλαβενίτη συγκλονιστική κίνηση

Ρίγη συγκίνησης από τον Σκλαβενίτη - Ενισχύει χρηματικά όσους...

Χρηματική ενίσχυση στους εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στα Φάρσαλα προσφέρει η εταιρεία μετά τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή τονίζοντας ότι στέκεται πάντα αρωγός σε αυτούς και τις οικογένειες τους.

Οι εργαζόμενοι του Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στα Φάρσαλα ευχαριστούν θερμά την εταιρεία “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ”, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο ifarsala.gr.

Δείτε εδώ ωστόσο τι συμβαίνει με τις περικοπές που κάνει σε κάποιους μισθούς η εταιρεία!