Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ισοπεδωτικές οι προσφορές του Σκλαβενίτη το πρώτο Σαββατοκύριακο lockdown - 6 προϊόντα σε σοκαριστική τιμή

Μοναδικές προσφορές από το κατάστημα

Ισοπεδωτικές οι προσφορές του Σκλαβενίτη το πρώτο Σαββατοκύριακο lockdown - 6 προϊόντα σε σοκαριστική τιμή
Ενημέρωση 07.11.2020 13:55
Από Youweekly Team

Πρώτο Σαββατοκύριακο που η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι σε lockdown και τα καταστήματα Σκλαβενίτης, έχουν βγάλει ασύλληπτες προσφορές! Συγκεκριμένα, έριξαν τις τιμές σε 6 προϊόντα που θα φανούν πολύ χρήσιμα γι' αυτή την περίοδο!

Κάποιες προσφορές από αυτές, λοιπόν, αφορούν ρολό χαρτιά και υγρά μαντηλάκια που αυτή την περίοδο έχουν την τιμητική τους.

Εάν επισκεφθεί κανείς το «Σκλαβενίτης e-food» θα δει ότι έχει σηκώσει… απίστευτες προσφορές! Κάποιες από αυτές αφορούν βασικά είδη σπιτιού όπως: ρολό χαρτί και υγρά μαντηλάκια που αυτή την περίοδο έχουν την… τιμητική τους.

Αυτή είναι η σούπερ ανακοίνωση από τον Σκλαβενίτη

Επισκεπτόμενοι επίσης ένα κατάστημα αυτές τις ημέρες θα δείτε πολλά προϊόντα 1+1 αλλά και μεγάλες προσφορές στα ράφια, σε επιλεγμένα τρόφιμα και είδη σπιτιού.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκε συρροή κόσμου στα καταστήματα της αλυσίδας, κάτι που εξηγείται ως συνδυασμός: προσφορών, πληρωμών αλλά και μέτρων, που κατά κάποιον τρόπο, κινητοποίησαν τον κόσμο. Δείτε εδώ τι άλλες προσφορές έχει ο Σκλαβενίτης.

Προσφορές Σκλαβενίτης lockodown κορωνοϊός

Απίστευτο περιστατικό στον Σκλαβενίτη - Ξεπουλάει λίγο πριν το lockdown αυτό το προϊόν!

Εν όψη του δεύτερου lockdown στην Ελλάδα εξαιτίας του κορωνοϊού παρατηρήθηκε πως νούμερο 1 σε πωλήσεις στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης αυτή την φορά δεν ήταν το χαρτί υγείας ή τα μακαρόνια αλλά... κάτι άλλο που σίγουρα δεν σας πάει το μυαλό!

Ποιο είναι το προϊόν που ξεπουλάει περισσότερα στον Σκλαβενίτη εν μέσω κορωνοϊού

Η αλήθεια είναι πως παρατηρήθηκε αύξηση των πωλήσεων στις οδοντόκρεμες. Ναι, καλά διαβάσατε! Εκτός του ότι φροντίζουν την στοματική μας υγεία οι οδοντόκρεμες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν καθαριστικό ή ακόμα και παυσίπονο και για τον λόγο αυτό φαίνεται πως τώρα έχουν πάρα πολύ πέραση.

Δείτε εδώ και μια συγκλονιστική νέα προσφορά που τρέχει τώρα στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μοναδική ευκαιρία του Σκλαβενίτη για τους καταναλωτές - Έχει προκληθεί πανικός

Μεγάλη ευκαιρία από τον Σκλαβενίτη - Φρενίτιδα με τη νέα προσφορά

Share