Θρήνος! Πέθανε ο Λεωνίδας Μπούκης

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος! Πέθανε ο Λεωνίδας Μπούκης

Θρήνος έχει ξεσπάσει εδώ και μερικές ώρες με την είδηση πως ο Λεωνίδας Μπούκης, πέθανε σε ηλικία 66 ετών, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, σκορπώντας τη θλίψη στην οικογένειά του και στους φίλους του.

Ο Λεωνίδας Μπούκης, ήταν εξαιρετικά γνωστός στον Βόλο, καθώς διατηρούσε το ζαχαροπλαστείο «Γαλαξίας». Στη μία το μεσημέρι η κηδεία του απ΄τον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου, ενώ θρήνος ξέσπασε και για τον θάνατο της Ρένας Λαδοπούλου.

Πηγή: magnesianews.gr

Έφυγε από τη ζωή γνωστός παρουσιαστής

Σε ηλικία 88 χρονών άφησε την τελευταία του πνοή ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής, Des O'Connor. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail o παρουσιαστής, με καριέρα πάνω από 45 χρόνια)και κωμικός ηθοποιός είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο πριν από μια εβδομάδα μετά από πτώση στο σπίτι του στο Buckinghamshire.

Ο Des «ανυπομονούσε να πάει στο σπίτι», αλλά η κατάστασή του «ξαφνικά επιδεινώθηκε» και τελικά κατέληξε. Την είδηση έκανε γνωστή ο παλιός manager και ο οικογενειακός φίλος του Des, Pat Lake-Smith.

«Ο Des, ο οποίος ήταν 88 ετών, αγαπήθηκε από όλους. Ήταν χαρά να συνεργάζεσαι μαζί του. Ήταν ταλαντούχος, διασκεδαστικός, θετικός, ενθουσιώδης, ευγενικός και απόλυτα επαγγελματίας. Αγαπούσε τη ζωή και θεωρούσε τον ενθουσιασμό σχεδόν εξίσου σημαντικό με το οξυγόνο. Λάτρευε την οικογένειά του», ανέφερε σε μήνυμά του ο Pat Lake-Smith.

Ο Βρετανός παρουσιαστής ήταν πατέρας πέντε παιδιών. Μια είδηση λίγο μετά και την απώλεια γνωστού καλλιτέχνη. Γνωστός τραγουδιστής έχασε τον 28χρονο γιο του.

Des O'Connor.

πηγή: athensmagazine

Θρήνος - Πέθανε ο Βασίλης Ταπές

Πέθανε σε ηλικία 64 ετών ο μουσικός Βασίλης Ταπές, ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία των Σερρών. Ο άτυχος καλλιτέχνης έδωσε για δύο εβδομάδες σκληρή μάχη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Τρικαλινός στην καταγωγή ο Βασίλης Ταπές βρέθηκε στις Σέρρες στα μέσα της δεκαετίας του ‘80 όταν διορίστηκε ως μουσικός της Δευτεροβάθμιας Eκπαίδευσης. Ανήσυχο πνεύμα παραιτήθηκε από το Δημόσιο διαγράφοντας λαμπρή πορεία ως επαγγελματίας μουσικός και ως επιχειρηματίας.

Αρχικά ίδρυσε το Ωδείο “Ταπέ” στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 στην πόλη των Σερρών και λίγο αργότερα ίδρυσε παραρτήματα στο Σιδηρόκαστρο και τη Νιγρίτα, ενώ ακολούθως δημιούργησε τρία ωδεία στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Μεγάλη είναι η προσφορά του στην μουσική, την καλλιέργεια της αστικής κουλτούρας και συμπεριφοράς. Πέθανε και ηθοποιός από τη σειρά. Έρωτας Μετά. Θρήνος στον ALPHA.

Συμμετείχε σε πολλές καλλιτεχνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και από τις σχολές του γαλουχήθηκαν μουσικά δεκάδες νέοι.

Ανέπτυξε πολλές γνωριμίες και οικογενειακές σχέσεις με ανθρώπους της μουσικής (τύγχανε της εκτίμησης και της φιλίας μεγάλων συνθετών όπως ο Γ. Χατζηνάσιος, ο Σπανός κ.α.).

Πηγή: trikalavoice.gr