Κορωνοϊός: Στις 4 Ιανουαρίου ο εμβολιασμός της Φώφης Γεννηματά

Το ανακοίνωσε πριν από λίγο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Στις 4 Ιανουαρίου ο εμβολιασμός της Φώφης Γεννηματά

Μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε πως έχει προγραμματίσει να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στις 4 Ιανουαρίου.

Όπως εξήγησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, συνεννοήθηκε προσωπικά με τον Υπουργό Υγείας για να κανονίσουν πότε θα γίνει ο εμβολιασμός της.

Σημείωσε παράλληλα, ότι το εμβόλιο είναι ένα σημαντικό όπλο στα χέρια μας, όχι όμως ότι τελειώνει ο πόλεμος απέναντι στην πανδημία. «Χρειαζόμαστε ένα συγκεκριμένο σχέδιο ώστε, να φτάσουμε στο πολυπόθητο τέλος του προβλήματος», υπογράμμισε, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εμβολιαστεί την πρώτη μέρα.

Τα εμβολιαστικά κέντρα να είναι γνωστά σε όλους, στελεχωμένα από το απαραίτητο προσωπικό. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να υπάρχει μια λίστα προτεραιότητας με ποια σειρά θα εμβολιαστεί ο κόσμος, υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται απόλυτη διαφάνεια στο θέμα του εμβολιασμού.

Φώφη Γεννηματα κορωνοϊός

Όχι εφησυχασμός ήταν το κύριο μήνυμα της, επισημαίνοντας τα λάθη, όπως είπε, της κυβέρνησης στον χειρισμό της στη Δυτική Αττική, τη Θεσσαλονίκη και γενικότερα τη Βόρεια Ελλάδα. «Είναι ολοφάνερο ότι η κυβέρνηση καθυστέρησε και τα λάθη και οι παραλείψεις είχαν μεγάλο κόστος στις ανθρώπινες ζωές αλλά και στην υγεία και την οικονομία», σημείωσε η κ. Γεννηματά.

Πριν από λίγο καιρό βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο γιος της Φώφης Γεννηματά

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο γιος της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, ο οποίος φαίνεται πως κόλλησε στο σχολείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο νεαρός μαθητής, υποβλήθηκε προληπτικά σε τεστ και βγήκε θετικό, καθώς καθηγητής στο σχολείο που φοιτά νοσεί από COVID-19. Το τμήμα του τέθηκε σε καραντίνα και απολυμάνθηκε.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο οδηγήθηκε η Φώφη Γεννηματά πριν από λίγες ημέρες.

Όπως επισημαίνουν πηγές, ο νεαρός μαθητής έχει ήπια συμπτώματα της νόσου, όπως βήχα και ατονία. Και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, προληπτικά υποβλήθηκε σε τεστ και βγήκε αρνητικό.