Survivor 4 - highlights 7/3: To party στο σκάφος, ο τσακωμός Καρολίνας - Κώστα και δηλητηριώδες σαλάχι

Ξεκίνησαν οι εντάσεις και στην Κόκκινη ομάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 7/3: To party στο σκάφος, ο τσακωμός Καρολίνας - Κώστα και δηλητηριώδες σαλάχι

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε τους Μπλε να κερδίζουν και να κάνουν party σε σκάφος με μπόλικο φαγητό, έναν τσακωμό ανάμεσα σε Καρολίνα και Κώστα, αλλά και ένα δηλητηριώδες σαλάχι που τσίμπησε τον Παπαδόπουλο.

Αυτά είναι τα highlights του Survivor 4

Μαριαλένα: «Ο Τζέιμς μου είπε να βγάλουμε στον τάκο τον Σάκη»

Το επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με τις αποκαλύψεις της Μαριαλένας, η οποία δήλωσε πως ο Τζέιμς την παρότρυνε να βγάλουν στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη.

Η στρατηγική του Τζέιμς φαίνεται να βγήκε προς τα έξω, με την Μαριαλένα να δείχνει αρκετά εκνευρισμένα με όλη την τροπή που έχουν πάρει τα προσωπικά της με τον πρώην της, Σάκη αλλά και τον τσακωμό που είχαν όλοι μεταξύ τους.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως ο Τζέιμς της πρότεινε να ψηφίσουν τον Σάκη, με την πρόφαση να είναι καλύτερα στην διάθεση της και να πως ότι σκέφτεται, το κάνει καθαρά για το καλό της, με την ίδια φυσικά να το αρνείται και να παίρνει το μέρος του πρώην συντρόφου της.

Survivor 4 - Μαριαλένα

Οργισμένη η Μαριαλένα - «Απορώ πως δεν κατάλαβα πόσο κακοί άνθρωποι είναι!»

Εκτός εαυτού έχει βγει η Μαριαλένα στο Survivor, μετά τον άγριο καυγά που είχε στο προηγούμενο επεισόδιο με τον Μπάρτζη και τον Τζέιμς.

Παρόλο που οι συγκεκριμένοι παίκτες στην αρχή τα πήγαιναν καλά και ήταν φίλοι, η άφιξη του πρώην της, Σάκη, φαίνεται να έχει αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού.

Μάλιστα, η ίδια φαίνεται να είναι πια αγανακτισμένη με τα δύο παιδιά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πόσο κακοί άνθρωποι είναι και πόσο απορεί με τον εαυτό της που δεν το είχε καταλάβει νωρίτερα.

undefined

Αλέξης Παππάς για αποχώρηση Κρις - «Είμαι ακόμα συγκλονισμένος από το σοκ»

Φανερά στεναχωρημένος φάνηκε να είναι στο επεισόδιο του Survivor 4 ο Αλέξης Παππάς μετά την αποχώρηση του Κρις Σταμούλη.

Οι δύο παίκτες των Μπλε ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους και αρκετά ωστόσο απομονωμένοι από τους συμπαίκτες τους, χωρίς αυτό βέβαια να τους πτοεί ιδιαίτερα.

Παρόλα αυτά, ο Κρις αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, με αποτέλεσμα το μοντέλο και ο ηθοποιός της ομάδας να είναι αρκετά μόνος, και όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι ακόμα συγκλονισμένος από το σοκ.

Μάλιστα, στο τέλος τόνισε πως θα γίνει μέλος αυτής της υποομάδας που.. έχει να του προσφέρει τα περισσότερα! Μόλις ωστόσο έφτασε στον αγώνα ασυλίας, ο Ατζούν έσπευσε να τον ρωτήσει για τα συναισθήματα του, με τον ίδιο να δηλώνει την λύπη του αλλά και την επιφύλαξη του, ώστε να φροντίσει να μην ξανά δεθεί με κάποιον τόσο πολύ.

Survivor 4 Αλέξης Παππάς

Ο κακός χαμός στην παραλία των Κόκκινων με το ψάρι - «Ο Κοψιδάς απαιτεί το φαγητό του»

Δεν άργησαν και πολύ για να επιστρέψουν οι εντάσεις στην Κόκκινη ομάδα, με αφορμή αυτήν την φορά το μοίρασμα του φαγητού, με τον Γιώργο Κοψιδά να βρίσκεται στο στόχαστρο.

Ο ηθοποιός της ομάδας όπως έχει δηλώσει από την πολύ αρχή του παιχνιδιού, είναι εδώ και αρκετά χρόνια vegan, κάτι που έχει φέρει προβλήματα στην ομάδα.

Survivor 4 Καρολίνα για Κοψιδά

Αυτήν την φορά, η ομάδα μοίραζε το ψάρι, κάτι που προφανώς δεν θα έτρωγε ο Κοψιδάς, με τον ίδιο να τρώει περισσότερη ποσότητα φακόρυζου.

Αυτό ήταν κάτι όμως που φάνηκε να πείραξε την Καρολίνα, η οποία τόνισε πως ο Γιώργος έχει αρχίσει πλέον να απαιτεί να τρώει περισσότερο και να χρησιμοποιεί συνεχώς την «δικαιολογία» του ότι δεν μπορεί να απολαύσει τα ίδια φαγητά με αυτούς.

Ο ίδιος κατάλαβε αμέσως την δυσαρέσκεια της ομάδας και όντας κατηγορηματικός δήλωσε πως δεν θα ξανά φάει παραπάνω φαγητό και πως όλα πλέον θα μοιράζονται ισόποσα. Ωστόσο, ο παίκτης των Κόκκινων φαίνεται να έχει αδυνατίσει πολύ, κάτι το οποίο σύμφωνα με την Κάτια Ταραμπάνκο τον απομακρύνει από την νίκη!

Η ερώτηση του Ατζούν που προκάλεσε αμηχανία μεταξύ Μαριαλένας - Σάκη

Στον στίβο μάχης έφτασαν οι παίκτες του Survivor, με τον Ατζούν να προκαλεί έντονη αμηχανία με τις ερωτήσεις του στην Μαριαλένα και τον Σάκη.

Οι δύο πρώην σύντροφοι με το πέρας των ημερών φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά, με τον Σάκη μάλιστα να δηλώνει πως μπήκε στο παιχνίδι για να βοηθήσει την Μαριαλένα!

Ο Ατζούν φαίνεται να είναι θαυμαστής της σχέσης που έχουν για αυτό και προσπαθεί συνεχώς να ρίξει άδεια για να πιάσει γεμάτα! Με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε η Μπλε Ομάδα, ο παρουσιαστής τόνισε στην Μαριαλένα πόσο πολύ συγκινήθηκε με τον μπαμπά του Σάκη.

Στο άκουσμα της δήλωσης αυτοί, το πρώην ζευγάρι φαίνεται να κατακοκκίνησε, με την Μαριαλένα να δηλώνει πως γνώριζε καλά τον.. πρώην πεθερό της και πως είναι πολύ φυσιολογικό και ανθρώπινο να συγκινηθεί!

Survivor 4 ερώτηση του Ατζούν που προκάλεσε αμηχανία μεταξύ Μαριαλένας - Σάκη

Η Καρολίνα «δίκασε» τον James - «Πόσες μάσκες θα βάλεις;»

Η στρατηγική του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor φαίνεται να έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις, με την Καρολίνα να τον «στολίζει» κανονικότητα.

Ο παίκτης των Μπλε συνεχίζει απτόητος τις τακτικές και τις στρατηγικές του, ειδικά μετά το επεισόδιο μεταξύ Μπάρτζη, Μαριαλένας και Σάκη.

Αυτήν όμως την φορά εναντιώθηκε και η Κόκκινη Ομάδα και συγκεκριμένα η Καρολίνα, με την ίδια να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Φαίνονται ξεκάθαρα οι μεταβολές στην Μπλε ομάδα με την Μαριαλένα και τον Σάκη. Αυτό δεν αρέσει στον James που ξεμπρόστιασε όταν ήρθαν τα νέα παιδιά λέγοντας να βάλουν τον Σάκη στον τάκο.

Σε ποιο θρόνο βρίσκεσαι; Δημοκρατίας; Τυραννίας; Ολιγαρχίας; Όποιος είσαι τέλος πάντων. Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε στην Μαριαλένα.

Τον θεοποίησαν και τα έχει κάνει π…α με όλους κι είναι εκεί ήσυχος στον θρόνο του. Πόσες μάσκες θα βάλεις επιτέλους; Πραγματικά κουράζεις.»

Οι Μπλε νίκησαν τον αγώνα επάθλου με σκορ 10-3

Τον αγώνα επάθλου νίκησαν για ακόμη μια φορά οι Μπλε, οι οποίοι κατάφεραν να σημειώσουν το συντριπτικό σκορ 10-3, κάτι το οποίο σας είχαμε ήδη αποκαλύψει εμείς από σήμερα το πρωί και επιβεβαιωθήκαμε με μεγάλη επιτυχία.

Παρόλο που υπήρχε ένταση στην καλύβα τους πριν τον αγώνα, οι παίκτες των Μπλε κατάφεραν να πάνε πιο δυναμικοί και πιο αποφασιστικοί στον σημερινό στίβο μάχης.

Survivor 4 οι Μπλε νίκησαν τον αγώνα επάθλου

Μάλιστα, κατάφεραν να κερδίσουν ίσως το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στο survivor, μιας και θα απολαύσουν φαγητό σε ένα φαντασμαγορικό σκάφος.

Ξεσάλωσαν οι Μπλε με το πάρτι στο σκάφος

Οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί στον φετινό κύκλο του Survivor, και αυτό δεν ήταν άλλο παρά ένα ξέφρενο πάρτι σε ένα πολυτελές σκάφος.

Όλοι οι παίκτες της Μπλε Ομάδας δήλωσαν ότι έκαναν τον πιο ευχάριστο και απολαυστικό ύπνο, μιας και ανυπομονούσαν να ξεκινήσει η μέρα.

Ένα τεράστιο και πολυτελέστατο σκάφος έφτασε στην παραλία και οι παίκτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που αντικρίζουν!

 Survivor 4 σκάφος πάρτι χορός

Μουσική, χορός και ξέφρενο πάρτι ήταν οι σημερινοί πρωταγωνιστές και όλοι οι παίκτες αφού έφαγαν αρκετά, απόλαυσαν τον καιρό και τα τραγούδια του Πάνου Καλίδη!

Ο Ατζούν έκανε έκπληξη στους παίκτες cheesecake

Οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας έχασαν ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα που έχει δοθεί ποτέ στο Survivor, με τον Ατζούν ωστόσο να τους επιφυλάσσει μια έκπληξη!

Η Κόκκινη ομάδα μπορεί να έχει πάρει τα πάνω της όμως έχουν χάσει τα παραπάνω έπαθλα φαγητού, με αποτέλεσμα να πεινάει αρκετά.

Για αυτό και ο Ατζούν, που φαίνεται να έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στους Κόκκινους, τους άφησε στην καλύβα μια έκπληξη, και αυτή δεν ήταν άλλη από ένα κομμάτι λαχταριστό cheesecake!

Survivor 4 ο Ατζούν έκανε έκπληξη στους παίκτες cheesecake

Τα έβαλε ο Παπαδόπουλος με την Καρολίνα - «Με βουλώνεις, δεν με αφήνεις να μιλήσω»

Εντάσεις και καυγάδες διαδραματίστηκαν στην καλύβα των Κόκκινων, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να τα βάζει με την Καρολίνα και να την κατηγορεί πως δεν τον αφήνει να μιλάει.

Ο Γιώργος Κοψιδάς συγκέντρωσε τους συμπαίκτες του μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το μοίρασμα φαγητού, και έτσι τους ανακοίνωσε πως πλέον όλα θα μοιράζονται ισόποσα και πως επειδή αυτός είναι vegan δεν σημαίνει πως πρέπει να τρώει παραπάνω.

Survivor 4 τα έβαλε ο Παπαδόπουλος με την Καρολίνα

Η κουβέντα αυτή στάθηκε αφορμή για τον καυγά μεταξύ Κώστα και Καρολίνας, με τον πρώτο να την κατηγορεί πως συνέχεια επιβάλλει την γνώμη της αναφορικά με το φαγητό και πως συνηθίζει να «του το βουλώνει».

Δηλητηριώδες σαλάχι τσίμπησε τον Κώστα Παπαδόπουλο

Ένα δηλητηριώδες σαλάχι τσίμπησε τον Κώστα Παπαδόπουλο στο επεισόδιο του Survivor, με τον ίδιο να σφαδάζει από τον πόνο και να πηγαίνει στον γιατρό.

Ο παίκτης των Κόκκινων βούτηξε στα νερά του Άγιου Δομίνικου με σκοπό να εξερευνήσει τον βυθό και να ψαρέψει οτιδήποτε καλό βρει.

Survivor 4 δηλητηριώδες σαλάχι τσίμπησε τον Κώστα Παπαδόπουλο

Ωστόσο, το δάγκωμα από ένα σαλάχι φαίνεται να τον πόνεσε πολύ με αποτέλεσμα να πρήξει το δάχτυλο του και να ζητάει να πάει αμέσως στον γιατρό.

Μετά βέβαια ο ίδιος προσπάθησε να μην τον πάρει από κάτω, λέγοντας μάλιστα ότι και αυτό ήταν μια εμπειρία.