Θρήνος - Έφυγε από την ζωή ο Νίκος Καπλάνης

Έσβησε από κορωνοϊό ο πρωταθλητής ΑΜΕΑ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος - Έφυγε από την ζωή ο Νίκος Καπλάνης

Μετά τον ξαφνικό - τραγικό θάνατο του ηθοποιού Τζο Λάρα, στο φως της δημοσιότητας ήρθε και ο θάνατος του Νίκος Καπλάνης.

Το τελευταίο διάστημα ο εκλιπών έδινε μάχη απέναντι στο νέο θανατηφόρο ιό, ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής (04/06) άφησε την τελευταία του πνοή. Ο Νίκος Καπλάνης ήταν πρωταθλητής στην κλάση 1 της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ενώ είχε πάρει μέρος στους Παραολυμπιακούς της Αθήνας.

Παράλληλα, ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε πάρει μέρος σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, ενώ είχε πάρει μέρος σε διεθνείς αγώνες ως αθλητής της κολύμβησης και του στίβου.

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό βρέθηκε και ο Σταύρος Νικολαΐδης

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος γνωστοποίησε ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Ο γνωστός ηθοποιός που πριν λίγο καιρό βίωσε ένα βαρύ πένθος φαίνεται πως περνάει βαριά τον ιό και τα συμπτώματα του έγιναν εντονότερα, καθώς του γύρισαν σε πνευμονία.

Ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του με οξυγόνο από το κρεβάτι του νοσοκομείου προκειμένου να ενημερώσει τους ακόλουθους του για την υγεία του.

«Λυπάμαι που δεν μπορώ να ευχηθώ ξεχωριστά στους εορτάζοντες, αλλά εκεί που ήλπιζα ότι θα περάσω τον #covid_19 σπίτι μου, τελικά κατάφερε να μου κάνει πνευμονία! Χρόνια πολλά και καλά σε όλους λοιπόν κι εννοείται, πρώτα απ’ όλα υγεία!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σταύρος Νικολαϊδης στο νοσοκομείο με κορωνοϊό