Πυροβολισμοί τώρα στον Πειραιά

Πληροφορίες για δύο τραυματίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πυροβολισμοί τώρα στον Πειραιά

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (5/9) στο κέντρο του Πειραιά με δύο τραυματίες. Οι δύο άντρες, που φέρουν τραύματα στα πόδια, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας οι οποίες έχουν αποκλείσει την Ακτή Μουτσοπούλου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο άντρες τουρκικής υπηκοότητας, κάθονταν αμέριμνοι σε πεζούλι της περιοχής όταν τους πλησίασε ένας τρίτος τους πυροβόλησε και εξαφανίστηκε ενώ ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε πριν μερικές μέρες και σε γνωστό beach bar στην Καβάλα.

 Πυροβολισμοί τώρα στον Πειραιά

Πριν λίγο καιρό είχαν πυροβολήσει και έναν αρτοποιό στο κέντρο της Αθήνας

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, πυροβολόλησαν και τραυμάτισαν έναν αρτοποιό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο αρτοποιείο το οποίο είναι στην οδό Βορείου Ηπείρου στο κέντρο της Αθήνας και απείλησε τον ιδιοκτήτη αλβανικής καταγωγής και στη συνέχεια αφαίρεσε ολόκληρη την ταμειακή μηχανή με τις εισπράξεις και προσπάθησε να διαφύγει.

Ο ιδιοκτήτης αρτοποιός επιχείρησε να τον καταδιώξει και τότε ο ένοπλος γύρισε προς το μέρος του και τον πυροβόλησε με περίστροφο τρεις φορές στη κοιλιακή χώρα και στο θώρακα.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ που μετά από αναζητήσεις εντόπισαν ένα άτομο, που προσήχθη και εξετάζεται ως ύποπτος για την ληστεία.

Το άτομο που προσήχθη, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στις αρχές και οδηγείται στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών για την ταυτοποίησή του. Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματά» σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο παθών διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς και δίνει μάχη για την ζωή του.