Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται αύριο η δίκη - Θα εμφανιστεί η κατηγορούμενη;

«Η Ιωάννα θέλει να την δει για να την ρωτήσει το «γιατί;» έγιναν όλα αυτά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται αύριο η δίκη - Θα εμφανιστεί η κατηγορούμενη;

Το πρωί της Πέμπτης (30/9) πρόκειται να συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, η οποία είχε διακοπεί στις 15/9. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα βρεθεί και πάλι στο δικαστήριο και μένει να δούμε αν η κατηγορούμενη θα αποφασίσει να εμφανιστεί.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου, ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης είχε ξεκαθαρίσει πως κάποια στιγμή έχει σκοπό να εμφανιστεί αλλά δεν γνωρίζει το πότε.

Το σχόλιο του δικηγόρου της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι

«Η Ιωάννα θα είναι στο δικαστήριο και θα περιμένει την κατηγορούμενη, η οποία έχει νόμιμο δικαίωμα να μην παραστεί. Η Ιωάννα θέλει να την δει για να την ρωτήσει το «γιατί;» έγιναν όλα αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας το πρωί της Τετάρτης (29/9) στον ΑΝΤ1.

Συντετριμμένη στην φυλακή η κατηγορούμενη - Τι συνέβη

Μηδαμινές είναι όπως όλα δείχνουν οι ελπίδες να εμφανιστεί η κατηγορούμενη στο δικαστήριο για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου πριν από περίπου έναν χρόνο. Όπως ανέφεραν και συγγενικά πρόσωπα της κατηγορουμένης στο MEGA, η ίδια αρνείται να παραστεί.

Ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόλου ανέφερε πως κάποια στιγμή θα εμφανιστεί στη δικαστική αίθουσα, χωρίς όμως να γνωρίζουμε το πότε. Η ίδια αυτή τη στιγμή, όπως αποκαλύφθηκε, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς η μεταφορά της από τη Θήβα, ήταν υπεύθυνη για τις ψυχολογικές της μεταπτώσεις.

Από την άλλη, μάλιστα, ο δικηγόρος της Ιωάννας, εκτιμά ότι η κατηγορούμενη θα εμφανιστεί στο δικαστήριο όταν φτάσει η στιγμή της απολογίας της.