Επίθεση με βιτριόλι: Εμφανίστηκε στην Εισαγγελία ο συνεργός της κατηγορούμενης

Οι πρώτες πληροφορίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Εμφανίστηκε στην Εισαγγελία ο συνεργός της κατηγορούμενης

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες του T-LIVE, ο συνεργός της κατηγορούμενης εμφανίστηκε στην Εισαγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «TLIVE» στον Alpha, είναι πιθανό την Πέμπτη είτε ο ίδιος ο φερόμενος ως συνεργός είτε ο δικηγόρος του να εμφανιστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση.

Την ίδια στιγμή η απορία στο μυαλό όλων είναι το αν τελικά θα εμφανιστεί στο δικαστήριο αύριο (30/9) η κατηγορούμενη.

Συντετριμμένη στην φυλακή η κατηγορούμενη - Τι συνέβη

Μηδαμινές είναι όπως όλα δείχνουν οι ελπίδες να εμφανιστεί η κατηγορούμενη στο δικαστήριο για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου πριν από περίπου έναν χρόνο. Όπως ανέφεραν και συγγενικά πρόσωπα της κατηγορουμένης στο MEGA, η ίδια αρνείται να παραστεί.

Ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόλου ανέφερε πως κάποια στιγμή θα εμφανιστεί στη δικαστική αίθουσα, χωρίς όμως να γνωρίζουμε το πότε. Η ίδια αυτή τη στιγμή, όπως αποκαλύφθηκε, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς η μεταφορά της από τη Θήβα, ήταν υπεύθυνη για τις ψυχολογικές της μεταπτώσεις.

Από την άλλη, μάλιστα, ο δικηγόρος της Ιωάννας, εκτιμά ότι η κατηγορούμενη θα εμφανιστεί στο δικαστήριο όταν φτάσει η στιγμή της απολογίας της.