Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Δύο νέες καταγγελίες βγήκαν στο φως για άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Δύο νέες καταγγελίες βγήκαν στο φως για άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση

Οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης από την Θεσσαλονίκη είναι άκρως καταιγιστικές καθώς τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων καθυστερούν, καθώς ενώ αναμενόταν να παραδοθούν χθες, Παρασκευή 28/1 στην ανακρίτρια.

Ωστόσο άτι τέτοιο δεν έγινε, με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν πως θα γίνει τη Δευτέρα 31/1. Από την άλλη, στο φως της δημοσιότητας βγήκαν δύο νέες καταγγελίες που κατονομάζουν ως βιαστή τους εμπλεκόμενο στην υπόθεση της 24χρονης. Μάλιστα, η κίνηση του Ηλία Μπόγδανου συγκίνησε τους πάντες.

Οι νέες πληροφορίες για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Επέστρεψε στη δουλειά της η 24χρονη - Ποια είναι η ψυχολογική της κατάσταση

Το πρωί της Παρασκευής (28/1), η εκπομπή Πρωινό αποκάλυψε πως η 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε μετά την περιπέτειά της στην δουλειά της.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως αποφάσισε να αλλάξει πόστο και αντί να κάνει εξωτερικές δουλειές, πέρασε σε ένα πόστο γραφείου.

«Ψυχολογικά είναι πάρα πολύ καλά. Λαμβάνει πολλά μηνύματα και ανάμεσα στα μηνύματα και καταγγελίες από κορίτσια. Και από εκεί θα πρέπει μία επεξεργασία των στοιχείων που φτάνουν στο κορίτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής, την ώρα που μία νέα κατάθεση ανατρέπει τα πάντα.