Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση - Κατέθεσε ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση - Κατέθεσε ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης η οποία έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά. Να τονίσουμε πως πριν από λίγο βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Από την άλλη, σύμφωνα με την ΕΡΤ συνεχίζονται οι καταθέσεις των εμπλεκομένων, ανάμεσά τους και το πρόσωπο που φέρεται ότι διοργάνωσε το πάρτι, γεγονός το οποίο αρνήθηκε. Επίσης, έχουν κατασχεθεί τα κινητά τηλέφωνα -εκτός των τεσσάρων προσώπων που εμπλέκονται- και από άλλα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ημέρα στην σουίτα 401.

Από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Συγγενής της 24χρονης αποκαλύπτει - «Εγώ από αυτούς που κατηγορούνται...»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, αφού μετά την ιατροδικαστική εξέταση αλλά και τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στην κοπέλα, οι εξετάσεις DNA, έφεραν στο φως της δημοσιότητας σοκαριστικές αποκαλύψεις για τις συνθήκες που διαπράχθηκε το έγκλημα, το βράδυ της παραμονής της Προτωχρονιάς.

Το πρωί της Κυριακής 23/01, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», μία συγγενής της 24χρονης μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με την κοπέλα μετά το συμβάν.

«Ότι και να πω είναι λίγο, αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στην κοπέλα εδώ και τόσο καιρό είναι εξωπραγματικά. Ούτε στον χειρότερο εχθρό να μην εύχεσαι τέτοιο πράγμα. Όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο, δεν είναι δηλαδή μόνο ο συγγενικός κύκλος. Είναι κάτι που δεν εύχεται κανείς να συμβεί σε κανέναν. Είναι ό,τι χειρότερο. Της έχω στείλει ένα μήνυμα, “μη στεναχωριέσαι, θα είμαστε δίπλα σου για ό,τι χρειαστείς”.

Το να βγεις να μιλήσεις με το πρόσωπό σου και το όνομά σου σε μια κάμερα, δεν το κάνει κανείς. Είναι κάτι που θέλει δύναμη ψυχής. Ύστερα από τόσα πράγματα που έχει περάσει η κοπέλα στη ζωή της, αυτό αποδεικνύει τη δύναμη ψυχής που κουβαλάει. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βγεις και να πεις αυτά που τράβηξες εκείνη τη μέρα. Είναι πολύ δύσκολο από πολλές απόψεις. Ο περισσότερος κόσμος πιστεύω θα το σκεφτόταν για το αν θα μιλήσει δείχνοντας και το πρόσωπό του.

Εγώ από αυτούς που κατηγορούνται δεν γνώριζα κανέναν. Ούτε καν ήξερα τα ονόματα αυτά. Εύχομαι σε κανέναν να μη συμβεί αυτό. Εύχομαι η συγκεκριμένη να γίνει παράδειγμα και για τις υπόλοιπες κοπέλες που έχουν υποστεί τέτοιου είδους θέματα. Εννοείται πως για ότι χρειαστεί θα είμαστε δίπλα της»: δήλωσε η συγγενής της 24χρονης.