«Μας παίρνουν τηλέφωνα για τη Ρούλα και...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την υπόθεση της Πάτρας

Όσα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου on air

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μας παίρνουν τηλέφωνα για τη Ρούλα και...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την υπόθεση της Πάτρας

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες των Αρχών αλλά και των αρμοδίων για την εξιχνίαση της υπόθεσης των θανάτων των παιδιών στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Το πρωί της Δευτέρας 28/3, η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα, Κατερίνα Καινούργιου, προχώρησε και εκείνη στη δική της αποκάλυψη σχετικά με αυτή την υπόθεση.

Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου για την Πάτρα

Αποκάλυψε στον αέρα πως και στη δική της εκπομπή παίρνουν διάφοροι τηλέφωνο και λένε διάφορα πράγματα και καταγγελίες για την μητέρα που έχασε τα τρία παιδιά της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Μας παίρνουν τηλέφωνα και εδώ και λένε κάποια πράγματα για τη Ρούλα που δεν μπορούμε να τα παρουσιάσουμε. Φιλτράρονται όλα», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

Ανατροπή της υπόθεσης - Ανιχνεύθηκε ουσία στην Τζωρτζίνα

Ανατροπή για ακόμα μία φορά στην υπόθεση της Πάτρας και στα τρία παιδιά που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή μέσα σε διάστημα λίγων μηνών. Και ενώ επικρατεί αναβρασμός σχετικά με τις εξετάσεις των παιδιών αλλά και με το ποιος ευθύνεται για αυτή την τραγωδία, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ολοκληρώθηκε ο τοξικολογικός έλεγχος της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, η οποία έχασε τη μάχη για τη ζωή της στις 29 Ιανουαρίου, και έπειτα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού για την κυριακάτικη «Μπαμ στο Ρεπορτάζ», θέλει τους γιατρούς να έχουν ανιχνεύσει μη σχετιζόμενη με την φαρμακευτική αγωγή του κοριτσιού ουσία, με το σχετικό δείγμα να έχει ήδη σταλεί σε ειδικό κέντρο της Βορείου Ελλάδος το οποίο καλείται να επιβεβαιώσει εργαστηριακά τo εύρημα.

«Σε αντίθεση με ότι ανέφεραν μικρά περιφερειακά μέσα και συγκεκριμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Πάτρας τα οποία (το τελευταίο διάστημα) ελέγχονται για την εγκυρότητα των πληροφοριών με τις οποίες τροφοδοτούν την κοινή γνώμη, από τον αρχικό έλεγχο στην άτυχη Τζωρτζίνα ανευρέθηκε ουσία η οποία, όπως λένε οι ειδικοί, ενδεχομένως να μας οδηγεί στη λύση του θρίλερ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι οποίες δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση, το δείγμα έχει ήδη σταλεί σε ειδικό κέντρο της Βορείου Ελλάδος το οποίο καλείται να επιβεβαιώσει εργαστηριακά τα ευρήματα και να ανάψει το φως στο Ανθρωποκτονιών προκειμένου να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις με παραπομπή στη Δικαιοσύνη του προσώπου αλλά και των συνεργών που ευθύνονται για όλο αυτό. » ανέφερε χαρακτηριστικά.