Αποκάλυψη σοκ - Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση

«Συνευρέθηκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το σπίτι τους, της σπιτονοικοκυράς»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη σοκ - Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση

Το πρωί της Τετάρτης 6/4, η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου αποκάλυψε στο Πρωινό, την ίδια ώρα που η κατηγορούμενη ετοιμάζει αίτημα αποφυλάκισης της, πως η Ρούλα είχε εξωσυζυγική σχέση, ενώ ο Μάνος συζητούσε για το διαζύγιο, την περίοδο που η Τζωρτζίνα μπήκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο.

Η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Μάρτιος του 2021, έχει ήδη χαθεί η Μαλένα, δεν έχει χαθεί ακόμα η Ίριδα. Ο Μάνος μαθαίνει για μια εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας, μία σύντομη σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με κάποιον άνδρα από την Πάτρα. Η επαφή είχε γίνει στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς, δηλαδή, συνευρέθηκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το σπίτι τους. Ο Μάνος Δασκαλάκης το έμαθε, την ρώτησε και η Ρούλα Πισπιρίγκου το ομολόγησε. Εκείνο το χρονικό διάστημα βρισκόταν και ο Μάνος σε παράλληλη σχέση.

Φεύγει ο Μάνος από το σπίτι, πηγαίνει σε δικηγόρο και γίνεται μια πρώτη συζήτηση για αίτηση διαζυγίου. Δεν προλαβαίνει όμως, γιατί 21 Μαρτίου 2021 η Ίριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της. Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι για 2-3 μέρες και ξαναφεύγει. Λίγες ημέρες μετά, 5 με 7 Απριλίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξαφανίζεται από το σπίτι, πηγαίνει την Τζωρτζίνα σε φιλικό σπίτι κι εκείνη πηγαίνει σε ξενοδοχείο, απειλεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της.

Ο Μάνος Δασκαλάκης αδιαφορεί, πηγαίνει για δεύτερη φορά στον δικηγόρο για το διαζύγιο και στις 8 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς και στις 11 Απριλίου βρίσκεται στη ΜΕΘ με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο», αποκάλυψε η Κέλλυ Χεινοπώρου.

Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό - Με τρεμάμενη φωνή Λιάγκας και Σκορδά

Ένα βίντεο από προηγούμενα γενέθλια της Τζωρτζίνας προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (6/4) στην εκπομπή Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να μην μπορούν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους.

Όλη η ομάδα του Πρωινού, παρακολούθησε παγωμένη το στιγμιότυπο του κοριτσιού, η μητέρα του οποίου έχει προφυλακιστεί αυτή τη στιγμή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες δε δίστασε να ξεσπάσει κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατηγορώντας την πως ενώ έχει θάψει τρία παιδιά, αυτό που την ενδιαφέρει είναι το διαζύγιό της με τον Μάνο (δείτε εδώ την οργισμένη αντίδρασή του).

«Αυτό το κοριτσάκι τώρα που βλέπουμε μας λένε πως μπορεί να το έχει σκοτώσει η μαμά του. Δεν το φαντάζεσαι, δεν πάει το μυαλό σου», είπε με τρεμάμενη φωνή η Φαίη Σκορδά, ενώ και ο Βαγγέλης Περρής ξέσπασε σε κλάματα.