Τραγωδία Πάτρα: Στη δημοσιότητα τα περιουσιακά στοιχεία της σπιτονοικοκυράς - Η αναφορά για λίρες

«Το συγκεκριμένο σπίτι, βάσει εγγράφων, είναι υποθηκευμένο σε τράπεζες λόγω χρεών»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Στη δημοσιότητα τα περιουσιακά στοιχεία της σπιτονοικοκυράς - Η αναφορά για λίρες

Τις τελευταίες μέρες γίνεται ενδελεχής έλεγχος στις συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας από την Πάτρα, μιας και τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και συνεχίζουν να βγαίνουν, κάνουν τους ειδικούς να υποπτεύονται πολλά.

Τα περιουσιακά στοιχεία λοιπόν της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα που έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2020, έφερε στο φως το T-live το μεσημέρι της Τετάρτης 6/4.

Τα περιουσιακά στοιχεία της σπιτονοικοκυράς

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη στην εκπομπή του Alpha, το σπίτι στην οδό όπου διέμενε η οικογένεια από την Πάτρα είχε έρθει στην κατοχή της από κληρονομιά. Το συγκεκριμένο σπίτι, βάσει εγγράφων, είναι υποθηκευμένο σε τράπεζες λόγω χρεών.

ιδικότερα, δεν είναι μόνο το χρέος των 11.000 ευρώ, αλλά και ένα ακόμη ύψους 15.000 ευρώ, που αφορούν το ισόγειο του σπιτιού της οδού Μπιζανίου. Ο πρώτος όροφος του σπιτιού δεν έχει χρέη και υποθήκες, όμως αναφορικά με τον δεύτερο όροφο που διέμενε η σπιτονοικοκυρά, υπάρχουν τεράστια χρέη πολλών χιλιάδων ευρώ. (Χρέος 41.000 ευρώ σε τράπεζα από το 2001, Χρέος 22.880 ευρώ σε τράπεζα από το 2003, Χρέος 103.830 ευρώ σε τράπεζα από το 2008,έτος που έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της)

«Η κοινή γνώμη τη δίκασε» - Ξέσπασε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Το μεσημέρι της Τετάρτης 6/4, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αποφάσισε να διακόψει μια συζήτηση στο «T- live» και την Τατιάνα Στεφανίδου μιας οικογενειακής φίλης που μιλούσε για όλα όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό αλλά και για την γνωριμία της με τη σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού, Ελένη Λεγάτου.

«Ανυπόστατες πληροφορίες από μάρτυρα που δεν βγαίνει και είναι πισώπλατα με κουκούλα, ουδέποτε υπήρχε στο ΚΑΠΗ… Εγώ θα κινηθώ νομικά» είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Να ρωτήσω κάτι; Ωστόσο, εσείς από την άλλη επιβεβαιώσατε…

-Δεν μπορώ να πω κάτι, συγχωρέστε με… Είναι εντολή του δικηγόρου μου, δεν μπορώ να πω κάτι εκθέσανε την εργασία μου, είμαι στο Δήμο 22 χρόνια και για αυτό μίλησα και παρενέβην. Έχουμε ακούσει πολλές ανακρίβειες.

Αυτό είναι μία αλήθεια, ότι μέσα στον ορυμαγδό των πληροφοριών, έχουν ειπωθεί από τα Μέσα και πάρα πολλές ανακρίβειες…

-Εσείς με την εμπειρία και ανθρώπινα σαν μάνα… Η Ρούλα θα έπρεπε να είναι εκεί… Δεν έπρεπε να είναι εκεί η Ρούλα. Η κοινή γνώμη τη δίκασε. Γιατί όμως; Γιατί; Γιατί; Αυτό το γιατί θα με φάει. Το παιδί μου εγώ το έχω μεγαλώσει με αρχές και το ξέρω. Ουδέποτε θα έλεγε ψέματα και μέσα στη ΓΑΔΑ… “Οχι δεν έκανα τίποτα”.

Για εκείνη την κακοποίηση που είχε καταγγείλει τότε η Ρούλα…

-Δεν θέλω να πω τίποτα, γιατί μίλησα τώρα με τον δικηγόρο μου και μου είπε να μην ξαναμιλήσω καθόλου… Τίποτα για αυτά. Υπάρχουν καταγεγραμμένα στοιχεία. Βρείτε τα, μπορείτε να τα βρείτε, δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο.