«Μου έλεγε μην τολμήσεις να βγεις στα κανάλια και να πεις ότι σε απείλησα» - Μαρτυρία "βόμβα" για την Ρούλα

Η αποκάλυψη στενής της φίλης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου έλεγε μην τολμήσεις να βγεις στα κανάλια και να πεις ότι σε απείλησα» - Μαρτυρία

Στενή φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής Happy Day, με την ίδια να δηλώνει μεταξύ άλλων πως η κατηγορούμενη ήταν ανεπιθύμητη στην Πάτρα, η οποία νόμιζε μάλιστα πως θα αθωωθεί με μια συγκεκριμένη φωτογραφία.

Η συγκεκριμένα γυναίκα ζήτησε να μην αποκαλυφθεί το όνομά της, καθώς φοβάται. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους ήταν ότι βρισκόταν στα social media 24 ώρες το 24ωρο.

Οι αποκαλύψεις της φίλης της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Εμείς την οικογένεια Λεγάτου – Πισπιρίγκου τη γνωρίζουμε και τη μητέρα της και τη Ρούλα. Για τον πατέρα της Ρούλας δεν έχω να πω άσχημη λέξη. Ήταν ένας καλός πατέρας. Η Ρούλα σαν παιδί ήταν οξύθυμη, αλλοπρόσαλλη. Η Ρούλα μας απείλησε γιατί παιδί μου έκανε μια ανάρτηση στο fb, πριν από τη σύλληψή της, που την έβριζε…

Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο δικηγόρος της θα μας κάνει μήνυση, αν δεν την κατεβάσει. Δεν θα κάνει η ίδια η Ρούλα μήνυση γιατί σέβεται το παιδί του γιού μου, το εγγόνι μου. Την παρακαλούσα να σταματήσει, ότι θα μιλήσω στον γιο μου και μου είπε ότι εγώ σέβομαι το εγγόνι σου, αλλά κι εσύ μην τολμήσεις να βγεις στα κανάλια και να πεις ότι σε απείλησα. Επίμονα το έλεγε αυτό.

Δεν σου κρύβω ότι όταν μάθαμε ότι την έπιασαν, είπα δόξα τον Θεό. Δεν θα με παραξενέψει αν πιάσουν κι άλλους. Εγώ προσωπικά και η οικογένειά μου θα ηρεμήσουμε όταν τους πιάσουν όλους», κατέληξε.

Η απολογία της Ρούλας

Όσο περνούν οι ημέρες ολοένα και περισσότερο σφίγγει ο κλοιός προκειμένου οι Αρχές να βρουν το νήμα της υπόθεσης στην Πάτρα όπου έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό το πανελλήνιο.

Πιο συγκεκριμένα, στην δημοσιότητα δόθηκε ολόκληρη η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία έχει κριθεί προφυλακιστέα καθώς κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Διαβάστε όλα όσα υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου εδώ!