Τραγωδία Πάτρα: Στο φως ποιοι έκαναν τις καταγγελίες για την Τζωρτζίνα - Σοκάρουν τα στοιχεία

Τα στοιχεία για τις νοσηλείες στα πρώτα δύο χρόνια της ζωής της συγκλονίζουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Στο φως ποιοι έκαναν τις καταγγελίες για την Τζωρτζίνα - Σοκάρουν τα στοιχεία

Λίγες μόνο μέρες έχουν περάσει από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, και ήδη έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας πληθώρα αποκαλύψεων, που σκάνε σαν βόμβες στα αφτιά του κάθε ανθρώπου που τις ακούει, μιας και οι περισσότερες έχουν να κάνουν με την κακοποίηση της Τζωρτζίνας.

Ποιοι κατήγγειλαν την κακοποίηση της Τζωρτζίνας;

Πιο συγκεκριμένα, τα τελευταία 24ωρα έχουν γίνει γνωστές και κάποιες καταγγελίες που έγιναν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για κακοποίηση, αλλά και στοιχεία για τις νοσηλείες της Τζωρτζίνας στα πρώτα δύο χρόνια της ζωής. Μέσα από ρεπορτάζ του Τ-Live οι άνθρωποι που κατήγγειλαν την κακοποίηση της, είναι από το οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού.

Με αυτόν τον άνδρα είχε εξωσυζυγική σχέση η Ρούλα Πισπιρίγκου

Εδώ και μερικές ώρες έχει γίνει γνωστό πως η Ρούλα Πισπιρίγκου διατηρούσε εξωσυζυγική περιπέτεια, κάτι που έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αιτία που ο Μάνος Δασκαλάκης εγκατέλειψε τη σύζυγό του ήταν ότι ενημερώθηκε πως η Ρούλα συvευρισκόταν με άλλον άνδρα στο σπίτι της οδού Μπιζανίου.

Η σχέση αυτή φαίνεται να ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2021, δηλαδή μετά τον θάνατο της Μαλένας και λίγο πριν τον χαμό της 6 μηνών Ίριδας, με την Ρούλα μάλιστα να παραδέχεται την παράλληλη σχέση της με άλλον άνδρα.

Επίσης, εκείνη την περίοδο διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος έσπευσε σε δικηγόρο για να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου, αλλά επέστρεψε στο σπίτι του μετά τον θάνατο της Ίριδας.

Μάλιστα, επικοινώνησαν μαζί της άτομα από το περιβάλλον της κατηγορουμένης δηλώνοντας ανακουφισμένα που συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου και που μαθεύτηκαν όλα αυτά καθώς τώρα πια μπορούν να μιλήσουν ελεύθερα για όσα συνέβαιναν μέσα στο ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εραστής της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι γνωστός ψαράς της Πάτρας, την ταυτότητα του οποίου γνωρίζει και ο Μάνος Δασκαλάκης αλλά και η οικογένεια της Πισπιρίγκου.