Τραγωδία Πάτρα: Πέταξαν τα λουλούδια από τους τάφους Μαλένας - Ίριδας η μάνα και η αδερφή της Πισπιρίγκου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Πέταξαν τα λουλούδια από τους τάφους Μαλένας - Ίριδας η μάνα και η αδερφή της Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, συνέβη ένα αδιανόητο περιστατικό στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας, αφού τόσο η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, όσο και η αδελφή της φαίνεται πως πέταξαν τα λουλούδια και τα «δώρα» που είχαν αφήσει πολίτες στα μνήματα της Ίριδας και της Μαλένας καθώς την ίδια ώρα ανατριχιάζουν οι φωτογραφίες που έχουν βγει στην επιφάνεια για την πρώτη.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου 23/4 οι δυο τους πήγαν στους τάφους των δύο άτυχων κοριτσιών για να πετάξουν τόσο τα δώρα όσο και τα λουλούδια ωστόσο ο λόγος δεν έχει γίνει γνωστός.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία στην Πάτρα

Έκτακτο επισκεπτήριο για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Τι ήταν αυτό που ζήτησε να της φέρουν

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί και είναι κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού και για το λόγο αυτό είχε το δικαίωμα για ένα έκτακτο επισκεπτήριο, εν όψει της Μεγάλης εβδομάδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που ήρθαν στο φως το Μεγάλο Σάββατο 23/4 στο ΣΚ παρέα, ο αρχισυντάκτης του Pelop.gr έκανε γνωστά τα άτομα του επισκεπτηρίου.

Όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο πλάι της στάθηκαν για άλλη μια φορά, η μητέρα και η αδερφή της μαζί με τον πάτριο. Μάλιστα ενώ είχε γίνει γνωστό πως είχε ζητήσει κάτι αξιοπερίεργο για τις ημέρες αυτές, τελικά αυτό που της έδωσαν ήταν η φωτογραφία με τα 3 παιδιά της.