«Τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν...» - Η μακροσκελής απάντηση της Γεωργίας Μπίκα στην πρόταση της εισαγγελέως

«Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα…»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν...» - Η μακροσκελής απάντηση της Γεωργίας Μπίκα στην πρόταση της εισαγγελέως

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, η εισαγγελία πρότεινε η υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα η οποία υποστήριξε πως έπεσε θύμα βιασμού, να μπει στο αρχείο, καθώς έκρινε πως η καταγγελία της 24χρονης ήταν ψευδής και σκοπό είχε να εξυπηρετήσει προσωπικούς της λόγους.

Η 24χρονη θέλησε να απαντήσει στην πρόταση αυτή με μία μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία υποστηρίζει πως τα χρήματα εξαγόρασαν την δικαιοσύνη.

Η απάντηση της Γεωργίας Μπίκα στην Εισαγγελία

«Έπειτα από μια πρόταση εισαγγελέως όπου κατονομάζει ψεύδη την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπειά μου δηλώνω την απογοήτευση και τη λύπη μου στη μέχρι τώρα δικαιοσύνη, μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια ''βρωμιά'' της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα…

Υπάρχει κάτι, όμως, που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη! Είναι όλη μου η ζωή, έχω στόχους και όνειρα, θα παλέψω γι’ αυτά και θα τα καταφέρω γιατί πάντα η αλήθεια και το καλό πρέπει να νικάνε, δεν έχω χρήματα για να είναι εύκολη υπόθεση, όμως, έχω όλους εσάς και είναι το πιο δυνατό όπλο για να φανεί η αλήθεια! Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας», έγραψε η Γεωργία Μπίκα.

Γεωργία Μπίκα απάντηση εισαγγελέας

Κεντρική φωτογραφία: Eurokinissi

Στο φως της δημοσιότητας τα πλάνα από το ξενοδοχείο που βρισκόταν η Γεωργία Μπίκα

Η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη είχε μπει στο αρχείο από την πλευρά του δικηγόρου που κατήγγειλε το συμβάν. Την Παρασκευή 13/5, παρόλα αυτά, μία νέα εξέλιξη σχετικά με τον 27χρονο κατηγορούμενο, έφερε το θέμα ξάνα στο φως της δημοσιότητας και για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν τα πλάνα από το ξενοδοχείο που βρέθηκε η Γεωργία Μπίκα εκείνο το βράδυ.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-Live, λοιπόν, φαίνονται τα πρώτα πλάνα από την άφιξη της 24χρονης στο ξενοδοχείο όπου γινόταν το πάρτι μέχρι και την στιγμή που η ίδια έψαχε απεγνωσμένα το αυτοκίνητό της για να επιστρέψει στο σπίτι της. Είναι ολοφάνερο πως η κατάσταση στην οποία βρισκόταν δεν ήταν καλή, διότι παραπατούσε και φαινόταν χαμένη, από την στιγμή, όμως, που επέστρεψε στο ξενοδοχείο η ζωή της άλλαξε για πάντα.