«Είναι βαθιά μετανιωμένος...» - Η ψυχολογική κατάσταση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την ανακοίνωση της ποινής του

Η αποκάλυψη του δικηγόρου του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι βαθιά μετανιωμένος...» - Η ψυχολογική κατάσταση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την ανακοίνωση της ποινής του

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (17/5) ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρώτες αντιδράσεις που είχε ο εντολέας του μετά την ανακοίνωση της ποινής του (δείτε εδώ πόσα χρόνια θα μείνει στην φυλακή).

Μετανιωμένος και «βυθισμένος στον θρήνο» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Κάθε απόφαση του δικαστηρίου είναι σεβαστή. Οι δικαστές κρίνουν και αποφασίζουν για την υπόθεση. Εμείς δώσαμε τα στοιχεία για να κριθεί η απόφαση και για να αναγνωριστούν κάποια ελαφρυντικά αλλά σε κάθε περίπτωση η απόφαση είναι σεβαστή.

Η επικοινωνία μετά την απόφαση ήταν πολύ δύσκολη με τα μέτρα και τις συνθήκες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν είναι απογοητευμένος απλά και ίδιος αισθάνεται ακόμα θρήνο για όλο αυτό που συνέβη, που καταστράφηκαν τα πάντα.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος Γλυκά Νερά

Η αντίδραση του καθενός τη στιγμή που του επιβάλλεται η ποινή είναι προσωπικό. Δεν είναι ένας άνθρωπος αμετανόητος, είναι βαθιά μετανιωμένος για ό, τι έχει γίνει. Δεν έχω έρθει σε επικοινωνία με τον εντολέα μου, ούτε εγώ είχα μάθει για τις δηλώσεις του πατέρα της Κάρολαϊν (δείτε εδώ τι είπε). Δεν παρευρέθηκε κανείς από την οικογένειά του. Όπως δεν παρευρέθηκαν από τη μεριά της Κάρολαϊν έτσι και από την μεριά του Μπάμπη. Έχουμε να κάνουμε ένα παιδί και οι αρμονικές σχέσεις θα επηρεάζονταν.

Έχουμε ένα αδίκημα ομολογημένο. Δεν βρέθηκε ποτέ το κίνητρο γιατί πραγματικά δεν υπήρχε. Οι λόγοι δόθηκαν από τον εντολέα μου», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Κεντρική και εσωτερική φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Σε φυλακές ύψιστης ασφαλείας μεταφέρεται ο Αναγνωστόπουλος - Δίπλα σε βαρυποινίτες

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά το ειδεχθές έγκλημα, που διέπραξε στα Γλυκά Νέρα αφαιρώντας με τραγικό τρόπο τη ζωή της γυναίκας του ορίστηκε και επίσημα με τη δίκη του 16/5 πως καταδικάζεται σε φυλάκιση. Το επόμενο ζήτημα, που αφορά στο όνομά του είναι η φυλακή, που θα τον φιλοξενήσει.

Γενικότερα σε άτομα, τα οποία έχουν διαπράξει τόσο βαριά εγκλήματα υπάρχει μια προσοχή σχετικά με το μέρος, που θα εκτίσει την ποινή του, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προπηλακιστεί από συγκρατούμενούς του. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το Super Κατερίνα την Τρίτη 17/5 έγιναν γνωστά τα 4 πιθανά σημεία, που αναμένεται να μεταφερθεί και να μείνει εκεί πλέον μόνιμα.

«Στου Δομοκού είναι φυλακές υψίστης ασφαλείας και εκεί έχουν φιλοξενήσει άτομα με πολύ βαριά αδικήματα, τρομοκρατίες και κατάδικοι με ασφαλιστικά μέτρα. Το Μαλανδρίνου είναι πιο κοντά στην Αττική και ίσως εκεί να μείνει ο Αναγνωστόπουλος, το συμβούλιο θα αποφασίσει εν τέλει».

Η φυλακή που θα μείνει ο Αναγνωστόπουλος