Κολωνός: «Είμαι πολύ περήφανος που...» - Η πρώτη ανάρτηση του γιου του 53χρονου δράστη μετά την απόλυσή του

«Μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: «Είμαι πολύ περήφανος που...» - Η πρώτη ανάρτηση του γιου του 53χρονου δράστη μετά την απόλυσή του

Οι δύο δράστες της υπόθεσης του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό έχουν ήδη απολογηθεί (δείτε εδώ τι ισχυρίστηκαν) και αναμένεται να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης και για την σύζυγο του 52χρονου κατηγορούμενου, καθώς αντιμετωπίζει και εκείνη κατηγορίες, διαφορετικού περιεχομένου όμως.

Τις πράξεις των γονιών του, ωστόσο, φαίνεται πως "πληρώνει" και ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος εργαζόταν ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα "Το Βήμα" και νωρίς την Πέμπτη 13/10 έγινε γνωστό πως απολύθηκε. Φανερά εκνευρισμένος από αυτή την απόφαση, λοιπόν, ο ίδιος προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας τις σκέψεις του για την υπόθεση.

Η δημοσίευση του γιου του 53χρονου δράστη από τον Κολωνό μετά την απόλυσή του

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας "Το Βήμα" με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του "Βήματος". Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη "σκοτώνοντας", απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Κολωνός γιος 53χρονου
Πηγή: Facebook

Η ανάρτηση της μεγάλης αδερφής της 12χρονης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, στην οποία εμπλέκεται και η μητέρα της, η οποία τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Η 12χρονη δεν είναι μόνη στην οικογένεια, καθώς έχει ακόμα 7 αδέρφια, ενώ το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας είναι ενήλικη κοπέλα. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», η μεγάλη αδελφή της προχώρησε σε μια ανάρτηση η οποία συνοδευόταν από τις φωτογραφίες των παιδοβιαστών.

«Αν ο βιασμός είναι έντονη σεξουαλικότητα όπως λένε οι βιαστές, τότε το θάψιμο των βιαστών είναι απλώς κηπουρική», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ νωρίτερα συνελήφθη και ο πατέρας τους.