Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις από λεπτό σε λεπτό για τον βιασμό της 12χρονης - «Δε θα αφήσουμε πέτρα για πέτρα στην υπόθεση»

«Όποιος είναι υπαίτιος, θα πιαστεί και πρέπει να πιαστεί»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις από λεπτό σε λεπτό για τον βιασμό της 12χρονης - «Δε θα αφήσουμε πέτρα για πέτρα στην υπόθεση»

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που σημειώνονται λεπτό προς λεπτό στην υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, με τους δυο μέχρι στιγμής βασικούς κατηγορούμενους να έχουν οδηγηθεί από χθες 13/10 στις φυλακές.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε το απόγευμα της Πέμπτης 13/10 η εκπομπή Live News, αναμένονται τις επόμενες ώρες νέες συλλήψεις κι άλλων εμπλεκομένων και συγκεκριμένα η σύλληψη 3 – 4 ατόμων που έχουν ταυτοποιηθεί από τις Αρχές για τον βιασμό της 12χρονης, ενώ ένας από αυτούς φαίνεται να είναι επιχειρηματίας.

Οι αποκαλύψεις του Σταύρου Μπαλάσκα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Στην εκπομπή μίλησε την ίδια στιγμή και ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής αστυνομικός, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ξεκινήσαμε από ψηλά και δυνατά, ήδη στα χεριά μας έχουμε τον φερόμενο ως αρχηγό της σπείρας και τη φερόμενη ως υπαρχηγό. Αν ο 53χρονος είναι αρχηγός του κυκλώματος, τότε θα είναι και αυτή υπαρχηγός γιατί είναι σίγουρο ότι αν αποδειχθεί ότι συνεπικουρούσε, έκανε τις δουλειές μαζί του, έπαιρνε χρήματα, μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ως υπαρχηγό.

Δε θα αφήσουμε πέτρα πάνω σε πέτρα, είναι πολύ σοβαρό. Είναι ανάστατη όλη η κοινωνία, έχουμε πάθει σοκ. Όποιος είναι υπαίτιος, θα πιαστεί και πρέπει να πιαστεί. Ποιος θα τολμούσε οπόταν όλα τα μάτια είναι στραμμένα στην υπόθεση, έστω και ένα μόριο αυτής να κρυφτεί».

«Η μητέρα εξέδιδε τη 12χρονη σε πάρκο»

Σιγά, σιγά τα στόματα έχουν ήδη αρχίσει να ανοίγουν αναφορικά με την φρικιαστική υπόθεση στον Κολωνό καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες την 12χρονη την είχε εκδίδει για πρώτη φορά η ίδια της η μητέρα και στην συνέχεια ο αδίστακτος 52χρονος. Να τονίσουμε πως ο ίδιος μαζί με τον 42χρονο ο οποίος την έχει βιάσει επίσης έχουν μεταφερθεί στις φυλακές των Τρικάλων.

Η συγκεκριμένη γυναίκα που αναμένεται να καταθέσει στη ΓΑΔΑ την Παρασκευή (14/10) και είναι φίλη της μητέρας και πρώην γειτόνισσά της, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και αποκάλυψε όλα όσα είχαν πέσει στην αντίληψη της το τελευταίο διάστημα. Όπως είπε, η 37χρονη εξέδιδε το παιδί σε πάρκο της περιοχής.

«Ένα σκηνικό που είχε και χιόνι και δεν ήταν επιτρεπτό να έχεις ένα παιδί, σε μια δόση που φτάνουμε είναι σε πάρκο, έχει και τις καβατζούλες του, είναι και πιο σκοτεινά, βλέπω τη μικρή να βγαίνει με τον dealer, πώς να το πω… “Τι κάνεις καλέ λέω εδώ πέρα, πού είναι η μάνα σου;”, τη ρώτησα. Την είδα, δεν είπε τίποτα και ξαφνικά, ούτε λεπτό, βγαίνει και η μάνα του».

Κολωνός - Εξελίξεις