Κολωνός: «Ο άντρας μου τον είχε δει να...» - Γειτόνισσα του 53χρονου "σπάει" τη σιωπή της

«Γνώριζα περί τίνος πρόκειται ανθρώπου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: «Ο άντρας μου τον είχε δει να...» - Γειτόνισσα του 53χρονου

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που γίνονται καθημερινά για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Γειτόνισσα του 53χρονου που κατηγορείται, μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και μίλησε για το δράστη (δείτε εδώ και τον τέταρτο συλληφθέντα).

Όπως αποκάλυψε, καμία γυναίκα της γειτονιάς δεν ψώνιζε από το μαγαζί του, καθώς είχαν καταλάβει τι άνθρωπος ήταν, ενώ και η ίδια είχε πέσει θύμα παρενόχλησης.

Η αποκάλυψη της γειτόνισσας του 53χρονου

«Γνώριζα περί τίνος πρόκειται ανθρώπου…βλέπαμε ότι είναι γλίτσας, δεν ψώνιζε καμία γυναίκα από τη γειτονιά» αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει πως είχε πέσει θύμα παρενόχλησης μέσα στο μαγαζί ωστόσο δεν έκανε καταγγελία καθώς όπως είπε «Τον κανόνισα μόνη μου».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο άνδρας της είχε δει αρκετές φορές τον 53χρονο να «χαριεντίζεται» με παιδάκια.

Η 12χρονη ζητούσε από τον θείο της να την υιοθετήσει

Στην εκπομπή «Live News» μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής (14/10) συγγενής της οικογένειας αναφορικά με την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό όπου θύμα έπεσε ένα 12χρονο κορίτσι. Είναι μια υπόθεση όπου οι εξελίξεις τρέχουν την ίδια ώρα που οι αποκαλύψεις έχουν αφήσει σε σοκ το πανελλήνιο.

Η ίδια συγγενής μίλησε και για τη σχέση της θείας της 12χρονης με τα παιδιά της οικογένειας: «Η θεία τα είχε βαφτίσει και τα δύο και πάντα τους έπαιρνε ρούχα και τα έπαιρνε και το καλοκαίρι στη Λευκάδα, ένα μήνα, δύο… όσο μπορούσε».

Τονίζει πως είχε αναλάβει να τα στηρίξει όσο μπορούσε για να μη στερούνται τίποτα, πράξεις που έκανε και ο θείος των παιδιών. «Ο θείος δούλευε security, ό,τι έβγαζε, όλα εκεί μέσα τα έδινε. Τα πάντα. Όλα για το κορίτσι».