Κολωνός: Στο φως νέοι διάλογοι του 53χρονου ως 12χρονη

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κολωνός: Στο φως νέοι διάλογοι του 53χρονου ως 12χρονη

Οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση στον Κολωνό είναι άκρως καταιγιστικές καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγάινουν στην επιφάνεια. Από την άλλη, το πανελλήνιο παραμένει συγκλονισμένο αφού η μητέρα της ανήλικης φαίνεται να είναι ο εγκέφαλος της φρικιαστικής υπόθεσης καθώς ήταν και η πρώτη που την είχε εκδίδει.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο STAR αποκαλύφθηκαν νέοι διάλογοι που "καίνε" για τα καλά τον 53χρονο. Συγκεκριμένα ο ίδιος υποδυόταν την 12χρονη και κανόνιζε τα ραντεβού της στα Σεπόλια. Να τονίσουμε επίσης πως αναμένεται ένταλμα σύλληψης για ακόμη 10 άτομα που έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

Αποκάλυψη "βόμβα" από τον Φώτη Σπύρου για τον Κολωνό - «Ήταν να βαφτίσω το ένα κοριτσάκι της οικογένειας»

Το πρωί της Δευτέρας (24/10) μέσα από την εκπομπή, «Super Κατερίνα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Φώτης Σπύρου όπου μίλησε για την υπόθεση στον Κολωνό καθώς έχει καταφέρει να συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς ταυτοποιήθηκε και ο τρίτος μαστροπός. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να κάνει μια αποκάλυψη αναφορικά με την οικογένεια της ανήλικης

«Γνωρίζω την οικογένεια αυτή, πριν πολλά χρόνια ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία με έναν κολλητό μου φίλο. Γνώριζα τα παιδιά και κάποια στιγμή είχαμε πει για να βαφτίσω ένα κοριτσάκι αλλά δεν πρόκειται για την 12χρονη σήμερα.

Απομακρυνθήκαμε. Αυτή η μάνα προσπαθούσε να ελέγξει τα παιδιά με όσες δυνάμεις είχε. Όταν αυτός ο άνθρωπος, ο πατέρας, δεν άφηνε επίδομα για επίδομα, δεν άφηνε τρόφιμο για τρόφιμο, δεν άφηνε τίποτα μα τίποτα, δεν ήξερε πόσα παιδιά έχει. Όλα τα παιδιά εκεί μέσα μεγάλωσαν πάρα πολύ περίεργα. Αυτό το παιδί ήθελε μία ασφάλεια, μια ζεστασιά, αλλά ήταν αφύσικο γιατί ζητούσε οικογένεια. Η γειτονιά βοηθούσε όσο μπορούσε».