Κολωνός: Καταγγελία "βόμβα" από γειτόνισσα του 53χρονου - «Με παρενόχλησε και εμένα»

Δείτε αναλυτικά τί συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: Καταγγελία

Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η υπόθεση βιασμού στον Κολωνό καθώς κάθε ημέρα ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις βγαίνουν στην επιφάνεια και συγκεκριμένα για τον προφυλακισμένο 53χρονο. Να τονίσουμε πως κατηγορείται για βιασμούς αλλά και μαστροπεία της 12χρονης.

Συγκεκριμένα, τα στόματα φαίνεται πως ανοίγουν σιγά, σιγά καθώς πελάτισσα του καταστήματος του 53χρονου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες καταγγέλλει πως την παρενόχλησε σεξουαλικά και την έφερε «σε πάρα πολύ δύσκολη θέση».

Η κάτοικος των Σεπολίων, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι ο 53χρονος, «ξεκίνησε να γίνεται διαχυτικός. Αρχισε να εκφράζεται πιο απρεπώς. Αρχισε να φλερτάρει. Η κάτοικος της περιοχής επίσης σημείωσε ότι δεν είχε δει τη 12χρονη στο μαγαζί του.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον 53χρονο από τον Κολωνό

«Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί» - Η πρώην σύζυγος του 53χρονου και ο γιος του, τον "ξέγραψαν" για τα καλά

Η υπόθεση βιασμού στον Κολωνό έχει πάρει τεράστιες εκτάσεις καθώς οι εξελίξεις που έρχονται η μια μετά την άλλη είναι συνταρακτικές. Μάλιστα, την ίδια ώρα η μητέρα της 12χρονης η οποία φέρεται να ήταν και η πρώτην που την είχει εκδίδει, έχει κριθεί προφυλακιστέα. Να τονίσουμε ωστόσο πως έχει εκφράσει φόβους για την ζωή της καθώς μέχρι στιγμής κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Από την άλλη, ο κύριος εγκέφαλος της φρικιαστικής υπόθεσης φαίνεται να είναι ο 53χρονος ο οποίος όχι μόνο βίαζε συνεχόμενα την ανήλικη αλλά και την εξέδιδε αφού πρώτα έκλεινε εκείνος τα ραντεβού υποδύοντας πως ήταν η ανήλικη ενώ ταυτόχρονα δήλωνε πως είναι 18 χρονών.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο ίδιος έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την πρώην σύζυγό του αλλά και με τον γιο του είτε μέσω του συνηγόρου του είτε με τηλεφωνήματα από καρτοτηλέφωνο των φυλακών.

Οι κλήσεις αυτές, όμως, έχουν μείνει αναπάντητες καθώς τόσο η πρώην σύζυγός του όσο και ο γιος του δεν θέλουν να έχουν πλέον την παραμικρή σχέση και επαφή μαζί του, διαχωρίζοντας πλήρως την στάση και την ζωή τους από την δική του.

Χαρακτηριστική η δήλωση της πρώην συζύγου και του γιου του Ηλία Μίχου: «Επιβεβαιώνουμε ότι έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσει μαζί μας… και τώρα τηλεφωνεί μέσα από την φυλακή. Όμως, δεν επιθυμούμε να έχουμε την οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του. Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί».