Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Κιβωτός του Κόσμου: Άλλαξαν το όνομα και το λογότυπο της ΜΚΟ στο Facebook - Τι συνέβη

Στο πλευρό του πατέρα Αντώνιου τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από αυτή την κίνηση

Κιβωτός του Κόσμου: Άλλαξαν το όνομα και το λογότυπο της ΜΚΟ στο Facebook - Τι συνέβη
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΣ/EUROKINISSI
Ενημέρωση 03.12.2022 22:57
Από Στέλλα Μούτσιου

Την ώρα που οι εξελίξεις για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου δεν έχουν τέλος, ο πατέρας Αντώνιος βγήκε στην τηλεόραση και μίλησε για την υπόθεση, ξεσπώντας στην κάμερα για τις καταγγελίες που αντιμετωπίζει και όσα τον κατηγορούν, που σύμφωνα με τον ίδιο δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Δεν περίμενα μετά από τόσο προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών. Δεν κρύβομαι από κανέναν. Αν με ζητήσουν οι Αρχές θα εμφανιστώ αμέσως. Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την Κιβωτό. Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες», φέρεται να είπε ο πάτερ Αντώνιος σε δικούς του ανθρώπους σύμφωνα με το STAR.

Όσο για την πρεσβυτέρα, η οποία έδειξε σήμερα τον εκνευρισμό της μπροστά στις κάμερες (δείτε εδώ το βίντεο), εκείνη απαντούσε πως: «Δεν έκρυψα ποτέ χρήματα σε μυστικές γωνιές. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για τις εξελίξεις. Οι νομικοί μας είχαν ενημερώσει τι θα συμβεί. Ανεβαίνουμε τον δικό μας Γολγοθά και θα αποδείξουμε ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του νόμου».

Άλλαξε όνομα και λογότυπο η Κιβωτός του Κόσμου

Και παρόλο που ο ίδιος κατηγορείται για τέσσερα κακουργήματα εις βάρος εννιά ανθρώπων (δείτε εδώ αναλυτικά την έρευνα), ενώ υπάρχει και κατηγορία για μετατροπή των δομών σε ροζ στούντιο, τα λόγια του "πιάνουν τόπο" και υπάρχουν ακόμη άτομα που βρίσκονται στο πλευρό του και αυτό αποδεικνύεται από την τελευταία κίνηση του οργανισμού.

Σύμφωνα με μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της ΜΚΟ στο Facebook αποφασίστηκε ότι πλέον η Κιβωτός του Κόσμου γίνεται «Υποστηρικτές της Κιβωτού», με διαφορετικό λογότυπο, δείχνοντας έτσι την στήριξή τους στον παπά. Τα πρόσωπα που προχώρησαν σε αυτή την πράξη, εξήγησαν πως δεν έχουν καμία σχέση με τη νέα διεύθυνση του οργανισμού.

«Η ονομασία και το λογότυπο της ομάδος μόλις άλλαξε διότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το νέο Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου αλλά εμείς οι άνθρωποι που είμαστε πίσω από αυτήν τόσα χρόνια, την φτιάξαμε για να υποστηρίξουμε το έργο του πατρός Αντωνίου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!

Με εκτίμηση

Η ομάδα διαχείρισης της σελίδας!».

Η ονομασία και το λογότυπο της ομάδος μόλις άλλαξε προσωρινά διότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το...

Posted by Υποστηρικτές της Κιβωτού on Saturday, December 3, 2022

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κιβωτός του Κόσμου: Έδειξε το άλλο της πρόσωπο η Πρεσβυτέρα - Επεισόδιο με τα νέα μέλη του Δ.Σ.

Κιβωτός του Κόσμου: Τζιπ μεγάλου κυβισμού - Αυτό είναι το πολυτελές αυτοκίνητου του Πατέρα Αντώνιου

Share