Κιβωτός: «Υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να ειπωθεί και...» - Ο λόγος που αναβλήθηκε η πρώτη συνέντευξη του πατρός Αντωνίου 

"Έσπασε" για πρώτη φορά την σιωπή του μετά τις καταγγελίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κιβωτός: «Υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να ειπωθεί και...» - Ο λόγος που αναβλήθηκε η πρώτη συνέντευξη του πατρός Αντωνίου 

Ενάμιση μήνα μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την Κιβωτό του κόσμου και τον πάτερ Αντώνιου, ο τελευταίος αποφάσισε να παραχωρήσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο.

Να υπενθυμίσουμε πως από την πρώτη στιγμή στο προσκήνιο βρέθηκε ο πατέρας Αντώνιος, ο οποίος κατηγορείται από δύο παιδιά που έζησαν μαζί του στις δομές, ενώ πρόσφατα βρέθηκε ενώπιων του εισαγγελέα, διότι θεωρήθηκε ύποπτος για ασέλγεια.

Η περιουσία του ίδιου, αλλά και της συζύγου του, έχει δεσμευτεί και οι δυο τους αναγκάστηκαν να αλλάξουν κατοικία και να μετακινηθούν με όλη τους την οικογένεια, ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν και για να μπορέσει να δοθεί μία λύση σε όλο αυτό, θα πρέπει ο συγκεκριμένος ιερέας να καταθέσει. Στην εκπομπή του ALPHA, λοιπόν, Super Κατερίνα, αναφέρθηκε πως καλείται να εξομολογηθεί όλα όσα γνωρίζει και όλα όσα έχει διαπράξει λίγες ημέρες μετά την έναρξη του καινούριου χρόνου.

«Θα πρέπει να κληθεί να καταθέσει ανωμοτί και αυτό θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου», είχε πει χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας στο πάνελ πριν μερικές μέρες.

Ο λόγος που αναβλήθηκε η πρώτη συνέντευξη του πατρός Αντωνίου

Η συγκεκριμένη συνέντευξη λοιπον μαγνητοσκοπήθηκε και ήταν προγραμματισμένη να προβληθεί το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρα, ωστόσο την επόμενη ημέρα, ο δημοσιογράφος εξήγησε ότι η προβολή της συνέντευξης ματαιώνεται, καθώς έπρεπε οι συνεργάτες του πατρός Αντωνίου να τη δουν και να κρίνουν αν χρειάζονται μοντάζ κάποια λεγόμενά του.

«Μαγνητοσκοπήθηκε η εκπομπή και βρίσκεται στα χέρια του πατρός Αντωνίου και των συνεργατών του. Να τη δουν γιατί μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να ειπωθεί. Κι εγώ δεν είμαι εδώ για να κάνω λάθη. Δεν γίνεται να ζητώ από τους συναδέλφους μου να τηρούν τη δελοντολογία κι εγώ να την κατασπαταλώ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος.