Κως: «Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφούλα μου» - Ο αδερφός της Αναστάζια την αποχαιρετά

Η σπαρακτική ανάρτησή του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Facebook
Facebook

Κι ενώ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται συγγενείς και φίλοι της Αναστάζια μέσα από τα social media την αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο. Μετά την πρώτη αντίδραση του 28χρονου συντρόφου της (δείτε εδώ την κίνησή του στα social media) παίρνει σειρά ο αδερφός της άτυχης 27χρονης, ο οποίος μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook την αποχαιρετά με μια ανάρτηση.

Η ανάρτηση του αδερφού της Αναστάζια

«Δυσκολεύομαι να το γράψω... Αλλά Αναπαύσου εν ειρήνη Αδερφούλα!!! Να είστε Ευλογημένοι και να είστε σίγουροι ότι θα αποδοθεί Δικαιοσύνη!» έγραψε ο Άντριαν Ρουμπίνσκι στην ανάρτησή του.

Κως: «Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφούλα μου» - Ο αδερφός της Αναστάζια την αποχαιρετά

Βρήκαν ίχνη παλάμης στον λαιμό της Αναστάζια

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο Πρώτο Θέμα περισσότερο «φως» στις συνθήκες θανάτου της 27χρονης αναμένεται να δώσει τις επόμενες ώρες η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της κοπέλας καθώς δεν αποκλείεται η άτυχη Αναστάζια να ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν γυμνή και τυλιγμένη σε ένα σεντόνι μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, σκεπασμένη με κλαδιά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον λαιμό της νεαρής από την Πολωνία βρέθηκαν σημάδια από παλάμη, στοιχείο που ενισχύει την πρώτη εκτίμηση ότι έπεσε θύμα στραγγαλισμού.

Εκτός, πάντως, από τον Μπαγκλαντεσιανό, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν υπό στενή παρακολούθηση και τον Πακιστανό συγκάτοικο του 32χρονου καθώς τα προηγούμενα 24ωρα φάνηκε ότι προσπαθεί να καλύψει τον 32χρονο που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Αναστάζια.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη σήμερα 19/6 αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία και για ανεύρεση πτώματος που θα προστεθεί στην κύρια δικογραφία καθώς είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της 27χρονης. Οι αστυνομικοί, δε, διαπίστωσαν ότι «έχουν κάνει φτερά» και όλα τα προσωπικά αντικείμενα της Αναστάζια (ταυτότητα, διαβατήριο, τσάντα κ.α.) και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό τους.