Καλομοίρα: “Είχα βάλει ΚΙΛΑ και δεν ένοιωθα καλά με τον εαυτό μου. Eίχα φθάσει τα…\"

Καλομοίρα: “Είχα βάλει ΚΙΛΑ και δεν ένοιωθα καλά με τον εαυτό μου. Eίχα φθάσει τα…\

Για τα προβλήματα που ανιμετώπισε όταν γέννησε τα δίδυμα αγοράκια της, για την κατάθλιψη αλλά και για τα κιλά της εγκυμοσύνης μίλησε η Καλομοίρα που βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό».


«Είχα λίγο κατάθλιψη, επειδή μόλις γέννησα έπρεπε να φύγω από το νοσοκομείο και δεν με άφησαν να τα πάρω μαζί μου. Ήταν σε θερμοκοιτίδα ο Νίκος για ένα μήνα και ο Δημήτρης για ενάμιση μήνα. Γέννησα 6 εβδομάδες νωρίτερα. Ήμουν για πρώτη φορά μητέρα, έβλεπα τα παιδιά με καλώδια, ήταν τόσο μικρά τα ζουζούνια μου, έκλαιγα... Ήταν και οι ορμόνες, πήγαινα σπίτι και ένιωθα μόνη. Δεν τα είχα πια μαζί μου, μέσα μου. Ήταν πολύ διαφορετικές οι συνθήκες, ένιωθα πολύ κακή μαμά που τους άφηνα, αλλά δεν με άφηναν να κάτσω μαζί τους. Μετά, όμως, όλα τα ξεπέρασα..» ανέφερε.


Η Καλομοίρα μίλησε και για τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά και για το πώς πήρε την απόφαση να επαναφέρει το σώμα της στην αρχική του κατάσταση:«Επειδή είχα βάλει πολλά κιλά, είχα γίνει 90 κιλά, δεν ένιωθα ωραία με τον εαυτό μου.


Είπα μέσα μου πως θέλω να φανώ ωραία για τον άντρα μου. Άρχισα γυμναστήριο, στην αρχή ήταν δύσκολα.
Δούλεψα σκληρά για τρεις μήνες με trainer, άλλαξα τη διατροφή μου, διάβαζα γι' αυτό... Είναι ωραίο να νιώθεις καλά! Θέλω να είμαι ωραία για τον άντρα μου».