Αποκάλυψη! Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της Πάολα! Tα τρυφερά τετ-α-τετ!

Αποκάλυψη! Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της Πάολα! Tα τρυφερά τετ-α-τετ!
Έχουν περάσει πέντε μήνες από τον χαμό του πατέρα της και η Πάολα αποφάσισε να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση της και μάλιστα στην Αθήνα. Την Παρασκευή το βράδυ η τραγουδίστρια πήγε με την παρέα της στο "Estate" για να απολαύσει τον Σάκη Ρουβά...Μάλιστα οι δυο τους μαζί εκείνο το βράδυ ανακοίνωσαν την συνεργασία τους που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στο "Κέντρο Αθηνών".

413553 Η τραγουδίστρια έδειχνε να το διασκεδάζει με την παρέα της και μετά από καιρό έπιασε και πάλι το μικρόφωνο και χάρισε στους θαμώνες του μαγαζιού αρκετά τραγούδια (Δείτε το απόσπασμα εδώ). Σίγουρα όμως αυτό που συζητήθηκε περισσότερο δεν ήταν αυτό....

413554Εκείνη την μέρα η Πάολα αποφάσισε να μην πάει ασυνόδευτη. Στην παρέα της μέσα πέρα από τον πρώην σύζυγό και μάνατζερ της Φώτη Ζογγλοπίτη και τον φίλο της Κωνσταντίνο Ρήγο, ήταν και ο σύντροφός της, ο γνωστός επιχειρηματίας Μιχάλης Ποζίδης.

413544Οι δυο τους γνωρίστηκαν ενώ εκείνη τραγουδούσε στα νυχτερινά κέντρα του πατέρα του Μιχάλη Ποζίδη, όπως αναφέρει η Freddο. Τότε η Πάολα δεν είχε αποφασίσει αν θα μείνει στην Αθήνα παρά που η επιτυχία που σημείωνε ήταν τεράστια. Οι δυο τους από τότε έχουν διατηρήσει μία πολύ καλή ερωτική σχέση, μάλιστα τον "εγγρύνει" και ο πρώην άντρας της Πάολα, ο οποίος είναι και ο μάνατζερ της. Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε και δεν κρύβει ποτέ τον έρωτα της γι'αυτόν τον άντρα, απλώς δεν θέλει να απασχολεί τα μέσα με αυτό, παρά μόνο με την δουλειά της.

0183_PAOLA_ME_TON_AGAPIMENO_TIS_20092014_b2

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τραγικό! Δείτε πόσο κοστίζει το τραπέζι για την συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Μύκονο;

Τα πυρά του Βαγγέλη Περρή για τον τελικό του X-Factor και το…»στημένο» αποτέλεσμα!

Δεν έχει ξαναγίνει! Ενώ ήταν ο Ανδρέας Λέοντας σε ζωντανή σύνδεση, δεν φαντάζεστε τι έκανε από πίσω ο Ίαν Στρατής!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ερμής και Αφροδίτη μετακινούνται στον Καρκίνο- Τι θα φέρουν στα ζώδια αυτή την εβδομάδα

Οι πιο hot τάσεις στα κουρέματα και τα χρώματα των μαλλιών σου για το καλοκαίρι!

Οι καλύτερες κοντές φούστες από τα Bershka σε τιμές που δε φαντάζεσαι!