Κατερίνα Στεφανίδη: Τι δεν τρώει ποτέ η χρυσή Ολυμπιονίκης και έχει κορμί... λαμπάδα;

Κατερίνα Στεφανίδη: Τι δεν τρώει ποτέ η χρυσή Ολυμπιονίκης και έχει κορμί... λαμπάδα;

Η χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη και ο σύντροφός της, Mitch Krier, αρκετές ώρες στην καθημερινότητά τους ως ζευγάρι τις περνάνε, εκτός από το στίβο, και στην κουζίνα. Για την ακρίβεια, ο Mitch μαγειρεύει και η Κατερίνα παρακολουθεί. Επίσης, πολλές φορές πηγαίνουν και βλέπουν μαζί με μεσίτες σπίτια προς πώληση. Ο Mitch, όταν δεν προπονεί την Κατερίνα, ανακαινίζει σπίτια.


katerina-stefanidi-people-172-3


Μια άλλη ασχολία τους είναι να βοηθούν εθελοντικά φοιτητές και αθλητές. «Επίσης, πηγαίνουμε σινεμά και πολλές φορές όταν είμαστε σπίτι παρακολουθούμε ταινίες στο Apple TV ή τηλεόραση. Βασικά, εγώ θέλω τηλεόραση και ο Mitch ταινίες» ξεκαθαρίζει η Κατερίνα σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και τον Γιώργο Πράτανο.


Δεν κάνουν νυχτερινές εξόδους σε μπαρ ή κλαμπ και επίσης πολύ σπάνια τρώνε έξω, λόγω της διατροφής που ακολουθούν. «Αν βγούμε, θα πάρουμε ένα γλυκό, μια κρέπα» λέει η Κατερίνα. «Ή θα φάμε ταϊλανδέζικο, που μας αρέσει πολύ» συμπληρώνει ο Mitch.


Για τον επικεφαλής της κουζίνας, Mitch, «το πιο δύσκολο φαγητό είναι το παστίτσιο». «Απλά δεν φτιάχνει πολύ συχνά, γιατί μας πιάνει στομάχι μας, δεν είμαστε συνηθισμένοι» λέει η Κατερίνα. Εκείνη το είχε μαγειρέψει για πρώτη φορά, άρεσε στον Mitch και κάπως έτσι εκείνος το ενέταξε στο μενού του. «Απλά έχει αλλάξει η διατροφή μας και πλέον μας είναι λίγο δύσκολο να το φάμε. Δεν τρώμε μακαρόνια και όταν φτιάξαμε την τελευταία φορά παστίτσιο, το Φεβρουάριο, πετάξαμε το μισό, γιατί είχε πρηστεί το στομάχι μας. Κάναμε και ένα λάθος στην μπεσαμέλ…» αποκαλύπτει η ίδια.


Ο Mitch έχει κάνει και μπακλαβά με πολλή επιτυχία, ενώ η δεινότητά του στην κουζίνα αποδεικνύεται από το γεγονός πως έχει φτιάξει μέχρι και μελομακάρονα.


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη βόμβα! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Η απίστευτη αντίδραση της Καλλιμούκου όταν την ρώτησαν για την Μενεγάκη! Το «καρφί» που θα συζητηθεί…

Baby Boom! Δημήτρης Κοργιαλάς – Φωτεινή Ψυχίδου: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Το οικονομικό παντελόνι από τα Stradivarius που θα απογειώσεις τις εμφανίσεις σου!

Η Έλενα Aσημακοπούλου μας υποδέχεται στο εντυπωσιακό της σπίτι στον Άγ. Στέφανο και φωτογραφίζεται με την κορούλα της (Photos)

Χάσαμε τα λόγια μας! Ούτε που φαντάζεστε τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη