Survivor: Τα κατάφεραν! Η κλίκα έδιωξε την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Βίντεο ντοκουμέντο...

Survivor: Τα κατάφεραν! Η κλίκα έδιωξε την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Βίντεο ντοκουμέντο...
Το τελευταίο διάστημα η Ειρήνη Παπαδοπούλου φαινόταν απομονωμένη στην παραλία των «Διάσημων».

Σε ένα από τα επεισόδια του ριάλιτι, η τραγουδίστρια φαινόταν να κλαίει σε μία άκρη της παραλίας ενώ στην κάμερα του «Survivor» είχε υποστηρίξει ότι δεχόταν ψυχολογική πίεση από τους συμπαίκτες της. Δείτε τις δύσκολες στιγμές της Παπαδοπούλου στα παρακάτω βίντεο:



Το κλίμα είχε αλλάξει 180 μοίρες στην ομάδα των «Διάσημων»…Ξαφνικά έβγαλαν από το στόχαστρο τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ασχολούνταν συνεχώς και με τον χειρότερο τρόπο με την Ειρήνη Παπαδοπούλου…

Όπως έχουμε παρατηρήσει από τις προηγούμενες μέρες, η σχέση της τραγουδίστριας με τους συμπαίκτες της έχει ξεπεράσει κάθε όριο… Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ειρήνη έχει αναφέρει πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα των «Διάσημων» και να πάει στους «Μαχητές». Δείτε την επιθυμία της να πάει στους "Μαχητές" στο παρακάτω βίντεο:



Οι συμπαίκτες της την είχαν "εκνευρίσει" πάρα πολύ και την έκραζαν πίσω από την πλάτη της! Δείτε στο παρακάτω βίντεο:


Η λεγόμενη "κλίκα" του Survivor είχαν βαλθεί να την τρελάνουν και να την αναγκάσουν να αποχωρήσει από το παιχνίδι και απ'ότι φαίνεται το κατάφεραν! Δείτε στα παρακάτω βίντεο κάποιες από τις στιγμές που η Ειρήνη βγήκε έξω από τα ρούχα της και έστησε καυγά με τους συμπαίκτες της:











Οι τσακωμοί τους περισσότερο είχαν να κάνουν με το φαγητό της καθώς η τραγουδίστρια είχε δηλώσει πολλές φορές ότι τουλάχιστον κάθε φορά που τρώνε, μιας και οι φορές αυτές είναι λίγες, να τρώει καλά. Ένας τσακωμός για πατάτα είχε γίνει και με την Λάουρα Νάργες! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:



Το σκηνικό όμως που είδαμε και μας έβγαλε από τα ρούχα μας, το οποίο ξεπερνάει τα όρια της πλάκας και φτάνει στα όρια του bullying, και του ψυχολογικού πολέμου απέναντι σε έναν άνθρωπο και ιδιαιτέρως σε μια γυναικά.

Αφού την ανάγκασαν να σηκωθεί να φύγει από την καλύβα των «Διάσημων» (Δείτε εδώ), στη συνέχεια ο Χανταμπάκης την διακωμώδησε περιγράφοντας τις ατάκες που λέει η Ειρήνη στο συμβούλιο, αλλά το χειρότερο απ’ όλα ήταν όταν έκανε αναπαράσταση του συμβουλίου και έδινε τις ψήφους των «Διάσημων» στη Παπαδοπούλου και για τα μάτια του κόσμου και στη Λάουρα! Δείτε την απαράδεκτη συμπεριφορά του Χανταμπάκη στο παρακάτω βίντεο:



Η τραγουδίστρια του Survivor θέλησε να κάνει κι αυτή τη δική της κλίκα και προσπάθησε να πλησιάσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο μιας και ήταν ο μόνος που την υποστήριζε-κάπως-και την χειροκροτούσε στα αγωνίσματα είτε κέρδιζε είτε έχανε, και κανένας από τους συμπαίκτες της δεν της έδινε σημασία (Δείτε εδώ), και για αυτό το λόγο τον έπιασε, τον κάθισε στην παραλία και προσπάθησε να του μλήσει και να του αλλάξει τα "μυαλά"! Δείτε τι έλεγαν στην παραλία στο παρακάτω βίντεο:



Όλοι αυτοί οι λόγοι και άλλοι πολλοί που σίγουρα θα έχετε παρακολουθήσει στις οθόνες οι Survivor fans, είναι αυτοί για τους οποίους η Ειρήνη Παπαδοπούλου εγκατέλειψε τον Άγιο Δομίνικο και το reality επιβίωσης, Survivor!

Κρίμα βρε Ειρήνη...Και ήσουν και στα φαβορί για τον μεγάλο τελικό!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Ντροπή του!»: Άγριο κράξιμο σε Χανταμπάκη και Λάουρα στο Πρωινό- «Καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει!» (Βίντεο)

Αποκάλυψη στο Πρωινό: Πώς θα διαμορφωθεί η κλίκα των «Διάσημων» μετά την αποχώρηση Χανταμπάκη-Ποιος θα γίνει αρχηγός; (Βίντεο)

Τα νούμερα μίλησαν! Δείτε την αναλυτική καταμέτρηση των ψήφων στο Survivor! Απογοητευτικές οι ψήφοι του Χανταμπάκη!