Απίστευτο! Ξεφτίλισαν Χανταμπάκη - Μανίκα στο Πρωινό: \"Κάνουν σαν 15χρονα! Είναι συνεννοημένοι και...\"

Απίστευτο! Ξεφτίλισαν Χανταμπάκη - Μανίκα στο Πρωινό: \
Στο Πρωινό σχολίασαν το Survivor Panorama, και τη δημοφιλία των παικτών του παιχνιδιού. "Στη Σκιάθο γίνεται χαμός. Πηγαίναμε οπουδήποτε στη Σκιάθο και όλοι μιλάνε για τον Ντάνο. Eίναι το καλύτερο παιδί", ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

"Ο Χανταμπάκης άφησε υποννοούμενα στη Μελέτη. Είναι συνεννοημένοι για να λένε όλοι τα ίδια για τον Ντάνο και να δημιουργούν εντυπώσεις." συνέχισε ο δημοσιογράφος. Αμέσως μετά η εκπομπή αναφέρθηκε και στην "αγιοποίηση" του Χανταμπάκη, για την οποία κατηγορήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, και για την κωλοτούμπα του έναντι Παπαδοπούλου, Βασάλου και Αγγελόπουλου. Διαβάστε παρακάτω...

"Είναι τύπου 15χρονο, όπως και ο Μανίκας" είπε η Σάσα Σταμάτη και η Φαίη συμπλήρωσε: "Μήπως δεν είχε κάτι να πει; Ξέρει τι γράφει ο κόσμος στα social media;",και η Σάσα της απάντησε με την ανάρτηση της παρουσιάστριας στα social media της, όπου εξήγησε για ποιο λόγο δεν ήταν αρκούντως σκληρή στς ερωτήσεις της. Η Φαίη δεν έβγαζε άκρη και έφυγε προσωρινά από το πάνελ, αναζητώντας απαντήσεις από την αρχισυντάκτριά της, η οποία αμφισβήτησε το ότι ο Χανταμπάκης δεν γνώριζε τίποτα για τον πανικό που είχε συμβεί στην πρώτη συνέντευξή του με τη Μελέτη. "Η Σόφη Πασχάλη το χειρίστηκε καλύτερα επικοινωνιακά", είπε η Φαίη.

Αναφορικά με την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε ότι η τραγουδίστρια είχε νεύρα, μίλησε με τον Κώτσα Πηλαδάκη στο τηλέφωνο, ο οποίος τη συμβούλευσε να αποχωρήσει αν δεν μπορεί να το αντέξει, και η ίδια έχει ήδη φύγει από το παιχνίδι, αλλά απλά περιμένει να παιχτεί το επεισόδιο για να επιστρέψει στην Ελλάδα. "Η Παπαδοπούλου το καλό που της έκανε όλο αυτό είναι ότι έδειξε πόσο πιο όμορφη είναι φυσική" ανέφερε η Σκορδά. Δείτε τι ειπώθηκε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:


Survivor: Ο Στέλιος Χανταμπάκης «κλείδωσε» τον λογαριασμό του στο Instagram και τους έγραψε όλους εκτός από…

Πάνος Αργιανίδης: Έφυγε από το Survivor και έγινε…μοντέλο!

Αποκάλυψη! Αποχώρησε οριστικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου από το Survivor! Άνοιξε το κινητό της και…