\"Απαντήσεις δεν έδωσε!\" Απίστευτο ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη για τη συνέντευξη Χανταμπάκη στη Μελέτη: \"Άλλο το ντάντεμα και άλλο γελοιοποιώ!\" (Βίντεο)

\
Το μέλλον της κλίκας των "Διάσημων" βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης της Ελένης Μενεγάκη. "O Xούτος μπορεί να πάρει τον ηγετικό ρόλο" είπε ο Γκουντάρας, με την Ελένη να εκρήγνυται και να εκφράζει ανοιχτά τη διαφωνία της:

"Εμένα ο Χανταμπάκης δεν μου φάνηκε ποτέ ηγέτης. Χειριστικός ήταν. Και ο Πάνος επηρέαζε τους Μαχητές, αλλά δεν τον έλεγες ηγέτη. Ο Αγγελόπουλος είναι πολύ δυνατός παίκτης, και θα μπορούσε να είναι αρχηγός της ομάδας, αλλά δεν τον θέλουν. Αν βγάλεις αυτόν από την άκρη, τότε πες μου, ποιος άλλος μπορεί να γίνει; Έχει παίξει πολύ σωστά. Δεν έχει δώσει δικαιώματα. Και με την Παπαδοπούλου, ήταν ειλικρινής, τις σκέψεις του σωστά. Δεν έχουν κανένα αρχηγό, έτσι όπως έχουν γίνει μεταξύ τους. Ο Χανταμπάκης μίλησε για "ντάντεμα". Άλλο το ντάντεμα κι άλλο γελοιοποιώ. Αν δεν θες να νταντέψεις, φυσικά δεν το κάνεις." ανέφερε, ενώ δήλωσε έκπληκτη με τις φήμες αποχώρησης της Παπαδοπούλου από το παιχνίδι. Διαβάστε παρακάτω...

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης του Χανταμπάκη στη Μελέτη, η παρουσιάστρια σχολίασε: "Δεν μας νοιάζει καθόλου ποιας ήταν το σουτιέν, είτε της Λάουρας, είτε της Ειρήνης, είτε το έφερε από το σπίτι του, εγώ θεωρώ ότι κατάλαβε ότι ήταν φάουλ, και προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο στο ποιας ήταν, και όχι στην πράξη καθεαυτή. Απαντήσεις δεν έδωσε, ούτε για Παπαδοπούλου, ούτε για Αγγελόπουλο. Πώς μπορείς να μην ξέρεις τι σκέφτεται ο κόσμος; Δεν ξέρεις τι έχεις πει μπροστά στις κάμερες; Δεν είναι κρυφές, τις βλέπουν και μιλάνε, μέρα μεσημέρι! Έτσι κι αλλιώς, ένα μήνα αφότου τελειώσει το παιχνίδι, δεν θα τους θυμάται κανείς, θα έρθουν οι επόμενοι!" είπε, παίρνοντας ευθέως θέση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Ελεονώρα Μελέτη: "Δύσκολη η θέση της, πολύ. Να πρέπει να κρατήσεις ισορροπία σε όλο αυτό."

Δεν δίστασε μάλιστα να καρφώσει και την πιθανή στρατηγική στο παιχνίδι, λέγοντας: "Μπορεί να βάζουν υποψήφιους συγκεκριμένους, ώστε να είναι με κάποιους άλλους πάλι συγκεκριμένους υποψήφιος. Παιδιά συγγνώμη, μόνο εγώ έχω δει πολλά προγράμματα και έχω πονηρευτεί;" Δείτε τι ειπώθηκε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Έπρεπε να φύγει! Ήταν η τιμωρία του!» Η Ελένη Μενεγάκη ξεφτίλισε δημόσια τον Στέλιο Χανταμπάκη: «Όσο και να θέλεις να κρυφτείς, δεν μπορείς!» (Βίντεο)

Τεράστιες αλλαγές στο Survivor! Τι αποκάλυψε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη; Αλλάζουν τα έπαθλα και μπαίνει νέος παίκτης…

Αποκλειστικό! Η αδερφή του Ορέστη Τσανγκ προετοιμάζεται για να μπει στο Survivor! Νέα προσθήκη στους «Μαχητές»;