\"Κλείνουμε δύο χρόνια!\" Η Έλενα Παπαρίζου μιλά για την επέτειό της με τον Ανδρέα Καψάλη και αποκαλύπτει το δώρο που κάνουν ο ένας στον άλλο! (Βίντεο)

\

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε την Έλενα Παπαρίζου στα παρασκήνια των βραβείων Mad, και της ευχήθηκε για την επέτειο γάμου της!


"Σαφώς προσέχω πάρα πολύ τα παπούτσια που θα φορέσω ειδικά όταν έχω να κάνω χορευτικά, γιατί δεν θέλω να φάω τούμπα επί σκηνής, έχω φάει αρκετές. Ευχαριστώ πάρα πολύ, ναι, κλείνουμε δύο χρόνια, εγώ είμαι το δώρο, και αυτός είναι το δώρο για μένα, δεν φτάνει αυτό;

Τα δώρα δεν ζητώνται ποτέ, αλλά το έχουμε ως συνήθεια να πηγαίνουμε ένα ταξιδάκι πάντα! Αν υπάρξει πρόταση για τηλεόραση, θα έδινα προτεραιότητα στο Voice, για το Ελλάδα έχεις ταλέντο δεν έχω κάποια πρόταση!" είπε η τραγουδίστρια, μιλώντας και για τη συνεργασία της με τη Δέσποινα Βανδή. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Απίστευτο! Η Φωτεινή Ψυχίδου αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θέλει να παντρευτούν με τον Δημήτρη Κοργιαλά!

Καλεσμένη έκπληξη στην σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Ποια παρουσιάστρια θα βρεθεί στο πλατό;

Τι είδαμε στο Survivor: Το ατύχημα του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο και την πρώτη ατομική ασυλία και ο καλεσμένος έκπληξη! (Βίντεο)