\"Φτάνει πια!\" Το Happy Day \"άδειασε\" την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Απίστευτα σχόλια για τις εμφανίσεις Πατούλη-Χατζηγεωργίου! (Βίντεο)

\

Τα σχόλια για τις εμφανίσεις των κυριών στα βραβεία Mad στο Happy Dayήταν κάτι παραπάνω από απολαυστικά.


Η εκπομπή στάθηκε στο εντυπωσιακό μπούστο της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου, αλλά και στο χρυσομυγί σύνολο της κ. Πατούλη, με τον Δημήτρη Παπανώτα να δίνει πραγματικά ρέστα και να αναφέρει ότι ήταν σαν την Britney Spears έτοιμη να τραγουδήσει στη σκηνή!

Τα καυστικά σχόλια, δεν έλειψαν και για την εμφάνιση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, με το κολλητό μπουστιέ, που άφηνε σε κοινή θέα τους κοιλιακούς της. "Φτάνει πια με τους κοιλιακούς, τους είδαμε, οκ! Φτάνει και με τις ίδιες ερωτήσεις για το Survivor!" είπαν Ελένη Τσολάκη και Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ ο Δημήτρης Παπανώτας συμπλήρωσε: Διαβάστε παρακάτω...

"Θέλω να σας πω ότι στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, έτσι ντύνονται το καλοκαίρι, για να αποφεύγουν τη ζέστη!" Δείτε τα απίθανα σχόλια στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Πρώτη φορά το ακούω!» Η απίστευτη αντίδραση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στις φήμες για μετακίνηση του «Πάμε πακέτο»! (Βίντεο)

Η συγκίνηση της Ντίνας Νικολάου on air για τη Νανά Καραγιάννη και η αποκάλυψη για εκείνη: «Δεν ήταν καλύτερα!» (Βίντεο)

Spoiler Alert! Ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor την Κυριακή; Αρνείται να χαιρετίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο… (Βίντεο)