Κωνσταντίνος Βασάλος: Για πρώτη φορά αποκαλύπτει τι έγινε με την Sabriye μόλις βγήκε από το Survivor!

Κωνσταντίνος Βασάλος: Για πρώτη φορά αποκαλύπτει τι έγινε με την Sabriye μόλις βγήκε από το Survivor!
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον έρωτα τους μέσα στο Survivor, μετά τον αγώνα Ελλάδα - Τουρκία. Η Sabriye μόλις είδε τον Κωνσταντίνο Βασάλο δήλωσε τρελά ερωτευμένη, ωστόσο δεν έγινε τίποτα μεταξύ τους.

Η ίδια σε συνέντευξη της είχε πει ότι θα επικοινωνήσει μαζί του μετά το παιχνίδι. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε λοιπόν στο Πρώτο Θέμα, τι έγινε με την τουρκάλα παίκτρια τώρα που τελείωσε το ριάλιτι; Επικοινώνησαν; Διαβάστε παρακάτω...

Είναι ακόμη μόνος ή η Τουρκάλα τον βρήκε στην Ελλάδα;

«Οχι, δεν με έχει βρει ακόμα η Sabriye. Εχουμε γίνει φίλοι στο Instagram, αλλά μέχρι εκεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι του γούστου μου. Είναι ένα γλυκό κοριτσάκι. Βέβαια, έχω δει κάποιες φωτογραφίες της στο Instagram όπου έχει μακριά μαλλιά και είναι πιο όμορφη. Για να μην τα πολυλογώ, όμως, φλερτ μεταξύ μας δεν υπήρξε. Ηταν ένα αστείο στιγμιότυπο. Απ’ ό,τι έμαθα, όμως, η Sabriye είπε ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου. Ισως και να είναι πράγματι ερωτευμένη μαζί μου γιατί όλα αυτά δεν είναι εύκολο να τα παραδεχτείς στην κάμερα»



Εχει καταλάβει ότι τα εγχώρια Μέσα θέλουν -πάση θυσία- να τον αποκαταστήσουν;

«Ναι, το έχω καταλάβει. Κάθε μέρα μού χρεώνουν και μία διαφορετική κοπέλα. Εγώ πάλι αναζητώ μια κοπέλα που να έχει προσωπικότητα. Σίγουρα κοιτάζω την εμφάνιση, αλλά δεν στέκομαι σε αυτή. Δεν είμαι τόσο ρηχός. Το θέμα είναι να υπάρχει συνεννόηση και μέσα από μια σχέση να γίνεις καλύτερος άνθρωπος». Θα πάρει την έγκριση της μαμάς; «Οχι! Ποτέ δεν πήρα την έγκριση της μαμάς (γελάει). Σου είπα, δεν είμαι μαμάκιας!» λέει γελώντας

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Το project που ανεβάζει ο Ant1 και θα κλέψει τις εντυπώσεις! Με δική του εκπομπή ο …


Ο Κώστας Κοκκινάκης απαντά αν θα παρουσιάσει εκπομπή στον Σκάι! Τον άδειασε δημόσια η Κατερίνα Καινούργιου! (βίντεο)


Παρουσίαση με άρωμα… Survivor! Η παρουσίαση της φανέλας του Παναθηναϊκού και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που έκλεψε τις εντυπώσεις!