Αποκλειστικές φωτογραφίες! Παιχνίδια και αγκαλιές για Κοκκινάκη - Βαλαβάνη μέσα στην θάλασσα! Το θαλάσσιο σκι και τα... ευτράπελα!

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Παιχνίδια και αγκαλιές για Κοκκινάκη - Βαλαβάνη μέσα στην θάλασσα! Το θαλάσσιο σκι και τα... ευτράπελα!
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Κοκκινάκης ταίριαξαν από την πρώτη φορά που συναντήθηκαν στο παιχνίδι και έκαναν πολύ παρέα, κάτι που είδαμε και μόνοι μας!

Μπορεί το Survivor να τελείωσε αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να συνεχίσουν να βρίσκονται και να περνούν όμορφες στιγμές μαζί, καθώς η Ευρυδική διασκεδάζει πολύ με τον Κώστα. Μπορεί να μην είναι ο πιο χαμογελαστός άνθρωπο στον κόσμο, όμως έχει το καλύτερο χιούμορ όπως λένε άνθρωποι που τον έχουν ζήσει. Διαβάστε παρακάτω...

Έτσι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Κοκκινάκης, βρέθηκαν στον "Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης" για να κάνουν θαλάσσιο σκι και πραγματικά έφεραν τα πάνω κάτω...



Ο Κώστας πείραζε συνέχεια την Ευρυδίκη και μόλις αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr, ο πολίστας για πλάκα, μιας και ξέρει τις φήμες που κυκλοφορούν, έκανε ότι πάει να φιλήσει την Βαλαβάνη, με εκείνη να απομακρύνεται γρήγορα και να γελάει.



Όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφιες του Youweekly.gr φαίνεται από μακριά ότι είναι φίλοι και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση.



Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά από τα παιχνίδια ξεκίνησε την εκπαίδευση της για το θαλάσσιο σκι, στο οποίο τα πήγε πολύ καλά με την βοήθεια του εκπαιδευτή της!



Η νεαρή αθλητικογράφος έχει χάσει όλα τα κιλά και τα πρηξίματα που είχε στο Survivor και το κορμί της, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Youweekly.gr είναι και πάλι αξιοζήλευτο!



Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1,5€

Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη είναι…Μπόμπα! Οι φωτογραφίες από την Μύκονο και η… πιο αποκαλυπτική της πλευρά! Τι έπαθε;

Το νέο σκάφος της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, είναι ότι πιο μεγάλο και χλιδάτο έχετε δει! Αν είστε ευαίσθητοι με την καρδιά σας, μην κάνετε το «κλικ»
Σίσσυ Φειδά: Τα παιχνίδια με την ενός έτους κορούλα της στην παραλία! Το κορμί της έκλεψε τις εντυπώσεις…