\"Προσπάθησε να...\" Ο Πάνος Αργιανίδης δίνει στεγνά τον Μάριο Πρίαμο! Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε!

\
Οι κρυφές συζητήσεις που κανείς μας δεν ήξερε.

Ο Πάνος Αργιανίδης στην συνέντευξη του στο περιοδικό "Mytv" και την Μαίρη Καράμπελα μίλησε και για το φαβορί του Survivor Μάριο Ιωαννίδη και για τις συζητήσεις που δεν έδειξε ποτέ η κάμερα. Διαβάστε παρακάτω.

Έχεις δηλώσει ότι στήριζες τον Μάριο για νικητή. Το έκανες επειδή είναι φίλος σου ή έβλεπες κάτι διαφορετικό στον Ντάνο από αυτό που έβλεπε ο κόσμος;

Γενικώς, υποστήριζα τον Ορέστη, τον Κωνσταντίνο και τον Μάριο. Ήξερα ότι θα φτάσει ο Μάριος στον τελικό και γι’ αυτό τον υποστήριζα και τον στήριξα, καθώς ήταν ένας παίκτης ο οποίος ήταν πολύ αγαπητός στο κοινό και κέρδιζε στην αρχή τα αγωνίσματα χωρίς να έχει βγάλει κάποια έντονη προσωπικότητα. Στη συνέχεια προσπάθησε να βγάλει κάποιον χαρακτήρα, τον οποίο του πρότεινα να μην τον βγάλει, γιατί δεν είχε ανάγκη να φανεί τόσο πολύ. Πιστεύω ότι ήξερε και ο Μάριος ότι δεν θα είναι ο νικητής. Αυτό είναι ένα συμπέρασμα που έχω βγάλει έχοντας περάσει πολλές στιγμές στην παραλία συζητώντας, τις οποίες δεν έχετε δει.

Διαβάστε επίσης στο YouWeekly.gr:

Πιο τολμηρή από ποτέ η Μαριέττα Χρουσαλά στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης! Δείτε τι ετοιμάζεται να κάνει!

Επέτειος 2 χρόνων γάμου για γνωστό ζευγάρι της showbiz! Η τρυφερή φωτογραφία και το μήνυμα στο Instagram!

Συνεχίζονται οι διακοπές για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο! Οι νέες φωτογραφίες που ανάρτησαν στα social media!
TAGS