Η συγκινητική εξομολόγηση του Μάριου Πρίαμου για την επίσκεψή του στον μικρό Λάμπρο στο Ισραήλ! Η απίστευτη κίνηση ανθρωπιάς του παίκτη του Survivor! (βίντεο)

Η συγκινητική εξομολόγηση του Μάριου Πρίαμου για την επίσκεψή του στον μικρό Λάμπρο στο Ισραήλ! Η απίστευτη κίνηση ανθρωπιάς του παίκτη του Survivor! (βίντεο)

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει αποδείξει ότι είναι πάνω από όλα άνθρωπος.


Ο φιναλίστ του Survivor δεν δίστασε να μεταβεί στο Ισραήλ, προκειμένου να συναντήσει από κοντά τον μικρό Λάμπρο, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της χώρας, επ' αφορμή των γενεθλίων του, προκειμένου να του δώσει χαρά, δίνοντάς του ένα καπελάκι από το παιχνίδι!

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους για αυτή του την κίνηση, σημιώνοντας τα εξής: "Ένιωσα την ανάγκη να έρθω κοντά στο μικρό Λάμπρο, γνωρίζοντας και από κοντά την ιστορία του. Ήρθα, τον είδα, είναι ένα εξαιρετικό, πανέξυπνο παιδί, όταν με είδε έπαθε ένα μικρό σοκ, δεν το περίμενε! διαβάστε παρακάτω...

Δεν πίστεψε ότι είμαι εγώ, του έδωσα και δώρο ένα καπελάκια από τους Μαχητές που έχω, με συγκίνησε πάρα πολύ, μέχρι και πριν από λίγο τρώγαμε μαζί στο ίδιο τραπέζι με την οικογένειά του. Χάρηκα πάρα πολύ που είμαι εδώ, και ελπίζω η χαρά που έδωσα στον μικρό αν είναι εξίσου μεγάλη! Είναι μια μέρα που θα στιγματίσει τη ζωή μου και την περαιτέρω εξέλιξή μου ως άνθρωπο!" σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης των Μαχητών.

Ο Μάριος ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο με τον μικρό Λάμπρο και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram! Δείτε την φωτογραφία και όσα είπε στο βίντεο παρακάτω:





 

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Η νέα φωτογραφία και το αινιγματικό μήνυμα της Τζένη Μπαλατσινού: «Για να ζήσεις πρέπει…»

Baby boom! Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της η…

Από τις ερωτικές ταινίες στο Survivor! Όνομα έκπληξη που θα φέρει τα πάνω κάτω στο reality επιβίωσης! Ο λόγος για τον…