Survival Secrets: Παραλίγο άγριο ξύλο! Ο Γιάννης Αιβάζης ορμά σε συμπαίκτη του... (Βίντεο)

Survival Secrets: Παραλίγο άγριο ξύλο! Ο Γιάννης Αιβάζης ορμά σε συμπαίκτη του... (Βίντεο)
To Survival Secrets έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα το βράδυ μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του EPSILON και μπορεί αρχικά τα σχόλια να ήταν πολύ αρνητικά όμως όπως φαίνεται σιγά σιγά το κοινό φανατίζεται και τα νούμερα τηλεθέασης ανεβαίνουν.

Από την πρώτη κιόλας μέρα είδαμε έναν μικροκαυγά με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αϊβάζη και την συμπαίκτρια του Πωλίνα Τριγωνίδου το οποίο ξεπεράστηκε άμεσα. Εντάξει, λες είναι πρώτη μέρα, υπάρχει μια ένταση, ένα άγχος να συντονιστούν όλα και δεν θέλει και πολύ το πράγμα... Αλλά όπως φαίνεται ο Γιάννης έχει μπει με άγριες διαθέσεις στο παιχνίδι. διαβάστε παρακάτω..

Οι εντάσεις στο Survival Secret όπως φαίνεται θα έχουν και συνέχεια καθώς στο νέο τρέιλερ, του σημερινού επεισοδίου, ο Γιάννης Αϊβάζης φαίνεται έξαλλος και μάλιστα ορμά στον Άρη Μπαλαμπάνη από τους "Αγωνιστές", τους οποίους και οι συμπαίκτες τους προσπαθούν να συγκρατήσουν, επιβεβαιώνοντας έτσι τα όσα έχουν ακουστεί για ξύλο, το οποίο έχει παιχτεί μπροστά και πίσω από τις κάμερες! Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survival: H απίστευτα ντροπιαστική γκάφα της παραγωγής που λίγοι πήραν χαμπάρι… (Βίντεο)

Nomads: Η μεγάλη αλλαγή της τελευταίας στιγμής λίγο πριν την πρεμιέρα! Δεν σας πάει το μυαλό τι θα συμβεί με τις ομάδες…

Survival: Δύσκολη η πρώτη νύχτα για την Πηγή Δεβετζή! Την είπε σε συμπαίκτη της γιατί… (Βίντεο)
TAGS