Αποκάλυψη βόμβα για το Survival Secret! Πίτσες και σουβλάκια στις καλύβες των παικτών...

Αποκάλυψη βόμβα για το Survival Secret! Πίτσες και σουβλάκια στις καλύβες των παικτών...

Μετά την επιτυχία του Survivor και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης του ΣΚΑΙ τα αντίπαλα κανάλια θέλησαν φέτος να μπουν δυναμικά στην μάχη της τηλεθέασης και για τον λόγο αυτό έφεραν στο προσκήνιο σκληρά παιχνίδια επιβίωσης.


Ένα από αυτά είναι και το Survival Secret που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του EPSILON και από την πρώτη στιγμή προβολής του προκάλεσε μεγάλη αίσθηση και συζητήσεις.

Αυτά που συμβαίνουν όμως σε αυτό το ριάλιτι δεν έχουν προηγούμενο! Ολόκληρη αναστάτωση έχει προκληθεί στην Κουρούτα σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής! Τα ευτράπελα δεν έχουν τέλος και οι αποκαλύψεις για αυτούς που βλέπουμε μέσα από διάφορα πλάνα να πηγαινοέρχονται στην παραλία μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό! Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με πληροφορίες του kamarini.com από περιοίκους τα βραδιά άτομα με παπάκια κάνουν delivery πίτσες και φαγητά στους παίχτες και μάλιστα παίρνουν μαζί τους και τα σκουπίδια από τις συσκευασίες των φαγητών στην επιστροφή για να μην καρφωθούν!



Γα το θέμα μίλησε και ο Σόμμερ στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού όπου προσπάθησε να καλύψει το γεγονός λέγοντας ότι οι τύποι με τα μηχανάκια είναι βοηθοί της παραγωγής χωρίς όμως να πείσει κανέναν.



Το Youweekly.gr που πάντα έχει έγκυρη πληροφόρηση, όπως τότε με το Survivor, έτσι και τώρα έχει άτομο στην Κουρούτα και σας μεταφέρει πως άτομα της παραγωγής εθεάθησαν να βγαίνουν από το σούπερ μάρκετ με σακούλες γεμάτες τρόφιμα και αν συνδέσουμε τα δύο ρεπορτάζ φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά και πως οι προμήθειες δεν ήταν μόνο για τους ίδιους τους εργαζόμενους του ριάλιτι.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο Γιάννης Λάτσιος στο πλατό της Φαίης Σκορδά! Το γλυκό φιλί της παρουσιάστριας και το…»δώρο» που του έκανε on air! (βίντεο)

Λαμπερή πρεμιέρα για την Άννα Μπουσδούκου! Με πλατύ χαμόγελο, επέστρεψε στο πλατό, μετά το γάμο της! (βίντεο)

Baby on board! Μπαμπάς για δεύτερη φορά αγαπημένος ηθοποιός στα 51 του χρόνια! Ο λόγος για τον…