Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Nomads: Αυτή είναι η καλλονή πρώην σύζυγος του Μάνου Πίντζη! Χώρισε μαζί της μετά από 7 χρόνια γάμου λίγο πριν μπει στο παιχνίδι!

Nomads: Αυτή είναι η καλλονή πρώην σύζυγος του Μάνου Πίντζη! Χώρισε μαζί της μετά από 7 χρόνια γάμου λίγο πριν μπει στο παιχνίδι!
News 24.11.2017 08:25
Με αφορμή την οικειοθελής αποχώρηση του Μάνου Πίντζη από το Nomads (δείτε εδώ) το Youweekly.gr είπε να... ξεσκονίσει το παρελθόν του.

Λίγο πριν μπει στο Nomads, ο Μάνος Πίντζης έδωσε τέλος στον γάμο του με την Τζούλια Καστανά, έπειτα από εφτά χρόνια κοινής ζωής.

Ο ηθοποιός και ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων από τον Σεπτέμβρη δεν έμενε στην ίδια κατοικία με την Τζούλια, ωστόσο το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις λόγω των δύο τους παιδιών. Διαβάστε παρακάτω...

Νοmads: Η πρώτη ανάρτηση του Μάνου Πίντζη μετά την οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι! (Photo)

“Ναι, είναι γεγονός! Ο Μάνος και η Τζούλια χώρισαν. Η σχέση τους έκανε τον κύκλο της”. ανέφερε χαρακτηριστικά άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον λίγο πριν μπει στο παιχνίδι και συνέχισε: “Ο χωρισμός ήταν μια απόφαση που προήλθε από ώριμη σκέψη, χωρίς εντάσεις και τσακωμούς”.

Αποκλειστικό! Δείτε για πρώτη φορά τους συντρόφους των κοριτσιών του My Style Rocks! Ποιας σας αρέσει περισσότερο;

Το ζεύγος παντρεύτηκε το 2010 στο δημαρχείο της Πεύκης. Μετά από ένα χρόνο απόκτησαν την τώρα 6χρονη κόρη τους, Τόνια, και έπειτα των τριών ετών γιο τους, Μάριο.

Ωστόσο, η φθορά του χρόνου δεν κράτησε ζωντανή την φλόγα στη σχέση τους και έτσι αποφάσισαν να χωρίσουν.Χωρισμός βόμβα για Ελληνίδα παρουσιάστρια! Μετά από 6 χρόνια διέλυσαν τα πάντα σε ένα λεπτό!

 

Share