Καλομοίρα: Νέα σελίδα στην ζωή της! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Καλομοίρα: Νέα σελίδα στην ζωή της! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...
Από τον Γιώργο Μιχαλόπουλο

«Τα Χριστούγεννα αυτά θα ’ναι διαφορετικά» τραγουδάει μέσα από το christmas single που κυκλοφόρησε πέρσι το πιο αισιόδοξο και γλυκό κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας, με τους στίχους να είναι απόλυτα επίκαιροι ακριβώς έναν χρόνο μετά και ιδιαίτερα μετά τις αλλαγές που τόλμησε να κάνει μαζί με την οικογένειά της. Διαβάστε παρακάτω...

Αλλαγές που έχουν να κάνουν με καινούριες συνθήκες διαβίωσης, αφού πλέον το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με τα τρία υπέροχα παιδιά του έχει μετακομίσει σε ένα ολοκαίνουριο σπίτι στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, πιο ευρύχωρο και γεμάτο ανέσεις για τους ίδιους και τους απόλυτους πρωταγωνιστές της ζωής τους.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζει το look που επιλέγει να φοράει στο σχολείο!

«Θέλαμε πολύ να μετακομίσουμε αλλά περιμέναμε να μεγαλώσει λίγο η κορούλα μας. Όπως και να το κάνεις κάθε μετακόμιση είναι κουραστική και ειδικά για τους μπόμπιρες», εξομολογήθηκε πρόσφατα σε άνθρωπο από το φιλικό της περιβάλλον η πανέμορφη τραγουδίστρια που ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr «τσάκωσε» έξω από το καινούριο της παλάτι κρατώντας στο χέρι μερικά από τα στολίδια του δέντρου του σπιτιού της.



Δείτε ακόμη: Η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη που δεν μας άρεσε καθόλου…

«Λατρεύω τα Χριστούγεννα και ανυπομονώ να στολίσουμε κάθε χρόνο το δέντρο. Φέτος καταλάβαινε και περισσότερο το Μαράκι και επικράτησε κλίμα ενθουσιασμού στο νέο μας σπίτι. Ήταν θαυμάσια! Καλά Χριστούγεννα μέσα από την καρδιά μου σε όλο τον κόσμο», εύχεται η Καλομοίρα.

Δείτε ακόμη: Η απόλυτη τάση! Βελούδο με metallics; Κι όμως μπορείτε να τα συνδυάσετε…

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€