Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το διαζύγιο Ζαμπέτογλου - Γαλακτερού! «Είχα πάει στην εκπομπή της και μου είπε...»

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το διαζύγιο Ζαμπέτογλου - Γαλακτερού! «Είχα πάει στην εκπομπή της και μου είπε...»
Το διαζύγιο της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού σχολίασαν, μεταξύ άλλων στο Happy Day. Ποιο Survivor και Nomads; Ο Τούρκος παραγωγός φέρνει τον Οκτώβριο στην Ελλάδα το πιο σκληρό ριάλιτι!

Το ζευγάρι μετά από αρκετά χρόνια κοινής ζωής αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική του ζωή, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει πει κάτι παραπάνω. Διαβάστε παρακάτω...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τα όσα ακούγονται και συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες της: «Τι να πήγε στραβά γι’ αυτό το ζευγάρι; Ήταν πολλά χρόνια μαζί… Στο κλείσιμο της ΙΜΑΚΟ. (…) Εγώ ρε παιδιά είχα πάει καλεσμένη πέρσι στην εκπομπή που έκανε στην Κύπρο και λέγαμε για τα παιδιά μας και της έλεγα ότι ήμασταν στη φάση που κοιμόμαστε όλοι μαζί στο κρεβάτι και μου έλεγε: “άστα κι εγώ γιατί λείπει κάποιες ημέρες ο Νάσος για δουλειά”.

Mόνο εδώ! Οι «χρυσές» παίκτριες του My Style Rocks! Πόσα λεφτά έχει «βγάλει» η κάθε μια από το παιχνίδι; Πάρτε βαθιά ανάσα…

Κρίμα να χωρίζουν τα ζευγάρια αλλά αυτοί ξέρουν καλύτερα».

«Έχω χωρίσει σύντροφό μου, επειδή μου έψαχνε το κινητό!» Απίστευτη αποκάλυψη πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού!